Με γαλάζιο μίνι φόρεμα σε εκδήλωση στο Μαρούσι - Οι κοινές φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη, με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο

Για ποιο λόγο συναντήθηκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη (δείτε για ποιο λόγο κράτησε το επίθεση του άντρα της) με τον Γιώργο Πατούλη, να έχουν πάρει διαζύγιο, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις. Τα σχεδόν 30 χρόνια που ήταν μαζί είναι αδύνατο να ξεχαστούν, ενώ μέσα από το γάμο τους έχουν αποκτήσει και έναν γιο στον οποιο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Πρόσφατα λοιπόν, το πρώην ζευγάρι είχε μια συνάντηση στο Μαρούσι. Έδωσαν το πρώην στην εκδήλωση της Τοπικής & ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας όπου γιόρτασαν την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη και η συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της

«Η εκδήλωση της Τοπικής & ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας μας έδωσε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη της @neademokratia, αλλά και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της η Μαρίνα Πατούλη, κάνοντας μάλιστα και επισήμανση τον Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει

Ο χωρισµός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώµη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Γιώργος Μαρίνα Πατούλη

Έχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δηµαρχία στον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο.

Secret