Ευχάριστα νέα για το Μάρκο Σεφερλή - Ανακοινώθηκε πως...

Το κοινό θα ξετρελαθεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μάρκος Σεφερλής απασχόλησε πριν από λίγους μήνες με την ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε πως αποχωρεί στα μισά της σεζόν από τον ΑΝΤ1 και πηγαίνει στο ΣΚΑΪ με το κανάλι να τον καλωσορίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι συζητήσεις του παρουσιαστή με το σταθμό ανακοινώθηκαν, καθώς εκτός από το σίριαλ, που ετοιμάζεται, ο Μάρκος μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι αναμένεται να αναλάβει μια παλιά και πολύ αγαπημένη μαγειρική εκπομπή.

Το νέο βήμα του Μάρκου Σεφερλή

Ο λόγος για το ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' την οποία θα απογειώσει ο Σεφερλής μέσα από το χιούμορ του με το Μποτρίνι παράλληλα να βάζει την πιο αυστηρή του πινελιά.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Το νέο μαγειρικό show του ΣΚΑΪ έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας. Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου! Και η πεθερά μου, ο κουμπάρος, ο μπατζανάκης και η νύφη μου! Η θεία, η γιαγιά, και οι φίλοι μου! Στο νέο μας καθημερινό μαγειρικό πάρτι όλοι χωράνε: αρκεί να είναι… μανούλες στη μαγειρική! (δείτε εδώ ποια παρουσιάστρια έφυγε από το ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια συνεργασίας).

Ένα νέο, διασκεδαστικό παιχνίδι έρχεται από το φθινόπωρο στην οθόνη του ΣΚΑΪ για καθημερινές, μαγειρικές αναμετρήσεις με μεγάλες δόσεις χιούμορ! Δύο εναντίον δύο στη μάχη της κατσαρόλας… ποιος δίνει τις οδηγίες και ποιος πιάνει την κουτάλα;

1.000 ευρώ την ημέρα σε περιμένουν αν είσαι στη νικήτρια δυάδα και συνεχίζεις μέχρι… κάποιος να μαγειρέψει καλύτερα από εσένα!

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου!».. the unlimited edition.

Πάρε μαζί σου όποιον πιστεύεις ότι «το έχει» στη μαγειρική και δήλωσε τώρα συμμετοχή.