Για συνεδρίες ψυχοθεραπείας στην πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη - Η αποκάλυψη για την Καινούργιου

Πρόκειται για πολύ γνωστή ψυχολόγο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει ανοιχτά για τον εαυτό της μέσα από το Super Κατερίνα και από τα social media, που διατηρεί, καθώς δεν κρύβει από το κοινό ούτε τις ευχάριστες, αλλά ούτε και τις δυσάρεστες στιγμές της.

Κάτι, που για πολλούς - ακόμα και σήμερα αποτελεί ταμπού - ωστόσο έθιξε ξανά την Τρίτη 26/6 η Κατερίνα Καινούργιου είναι τα ζητήματα της ψυχικής υγείας και οι επισκέψεις σε ψυχολόγο (δείτε εδώ τι είχε πει για την κατάθλιψη, που πέρασε).

Πιο αναλυτικά, έκανε γνωστό, πως στο παρελθόν είχε επισκεφτεί τη μητέρα της Μαρέβας, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη για κάποιες συνεδρίες, καθώς είναι γνωστή και πετυχημένη ψυχολόγος.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της Μαρέβα Μητσοτάκη

«Η κυρία Ήβη είναι εκεί; Να πούμε, ότι στο παρελθόν έκανα έτσι κάποιες συνεδριές εκεί και με είχε βοηθήσει πολύ είναι εξαιρετική», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο λόγος που θέλει να απομονωθεί η Καινούργιου

«Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί οικογενειακά κι επαγγελματικά, όλα. Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία. Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες», αποφάσισε.