Η Super Κική "έσπασε" την σιωπή της για την κατάθλιψη: «Υπέφερε το μέσα μου, η αναγνωρισιμότητα μου ξέσκισε την ψυχή»

«Το πρωί είμαι τέλεια αλλά το βράδυ... κόλαση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Super Κική

Η Super Κική διατηρεί έναν από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο instagram καθώς πλέον μετρά 334 χιλιάδες ακόλουθους. Από τα πρώτα της βήματα στον χώρο των social media η ίδια τα έλεγε έξω από τα δόντια, κάτι που την έκανε αρκετά αγαπητή στο κοινό ωστόσο δεν άργησαν και τα αρνητικά σχόλια.

Φυσικά, είναι ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και να μοιράζεται πιο σημαντικά πράγματα. Μάλιστα, η γνωστή influencer δεν δίστασε να ανακοινώσει στους instagraμικούς της φίλους πως πάσχει από βαριά κατάθλιψη.

Μεταξύ άλλων, η ίδια το πρωί της Τετάρτης (28/9) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε και για την ψυχική της υγείας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα και στους υπόλοιπους να προσέχουν τον ευατό τους.

Οι δηλώσεις της Super Κικής

«Διαγνώστηκα με βαριά κατάθλιψη, ασχολούμαι με το μέσα μου και θεωρώ ότι η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική και από τη σωματική. Η κατάθλιψη είναι μία ίωση της εποχής μας. Πάω και σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο, το ανέφερα γιατί θεωρώ ότι το έχουν όλοι ταμπού.

Υπέφερε το μέσα μου, εμένα μου τάραξε η αναγνωρισιμότητα, μου ξέσκισε την ψυχή, μου ήπιαν το αίμα. Όταν τους βγάζω τα προσωπικά μου και μου λέει ο άλλος κοίτα να δεις δεν είναι ωραίος ο γκόμενός σου, εμένα αυτό με χαλάει, δεν είναι μόνο αυτό, ήταν πολλά που είχαν να κάνουν με την ξαφνική δημοσιότητα. Δεν διαρκεί πολύ η χαρά μέσα μου, το πρωί είμαι τέλεια, το βράδυ κόλαση, νιώθω πιο μόνη μου από ποτέ».

«Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές!» - Απασφάλισε η Super Κική

Τον τελευταίο καιρό η Super Κική, περνά μία φάση που αναθεωρεί καταστάσεις αλλά μοιράζεται και τις σκέψεις της και τις συμβουλές της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους (δείτε εδώ τι είπε για τα κιλά που έχει χάσει αυτό το διάστημα), και μιλώντας πάντα έξω από τα δόντια, περνά τα δικά της μηνύματα στο κοινό που την ακούσει.

Μέσα από νέες αναρτήσεις της λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για τα social media αλλά και όσα έχουν στο μυαλό τους οι διαδικτυακοί της φίλοι για τους ανθρώπους που είναι γνωστοί μέσα από το Instagram και τη μουσική τους.

«Καλώς ή κακώς άντρες και γυναίκες σας έχει επηρεάσει τόσο πολύ η μόδα του Instagram και της τραπ μουσικής που έχετε μπερδευτεί ακραία πάρα πολύ… Τίποτε δεν ισχύει και σας το λέω εγώ που είμαι μέσα στον χώρο… Καμιά κοπέλα στο Instagram δεν είναι τόσο όμορφη όσο τη βλέπετε στις φωτογραφίες και μάλιστα δεν είναι τόσο έξυπνες και οι μισές…

Δεν έχει πλάκα κάθε μέρα να υποκρίνεσαι και να παίζεις ρόλους και σε έναν άλλον απλά για να ικανοποιήσεις το εγώ σου… Απομυθοποιείστε μας και απλά περάστε καλά. Έχουμε όλοι τις ίδιες ανασφάλειες με εσάς και παλεύουμε όλοι για κάτι κοινό με εσάς… Δεν σας πουλάμε ψεύτικες ζωές απλώς αυτό πουλάει και ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αν γνωρίσετε τον καθένα προσωπικά θα σας πει προβλήματα ίδια με τα δικά σας! Κάνω παρέα με τους περισσότερους που ακολουθείς εδώ μέσα! Και όλοι υποφέρουν από κάτι!» έγραψε μεταξύ άλλων.

Απασφάλισε η Super Κική για όσα θεωρεί ο κόσμοςΑπασφάλισε η Super Κική σε ανάρτησή τηςΑπασφάλισε η Super Κική