Ρομαντικό δείπνο για τα γενέθλια της Κάβουρα με θέα τη θάλασσα - Έσβησε τούρτα με τον Τζαβέλλα στην Τουρκία

Νέο ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας! Είναι μαζί και πια δεν το κρύβουν με τον έρωτά τους να ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και τελευταία από χώρα σε χώρα, αφού φαίνεται πως τα ταξίδια είναι μία αγαπημένη τους συνήθεια.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη Γαλλία με τον επόμενο σταθμό να είναι Τουρκία, εκεί όπου πέρασε τα γενέθλια της η ηθοποιός στο πλευρό του γοητευτικού συντρόφου της, σβήνοντας μία τούρτα για το καλό.

Μέσα από αναρτήσεις της Βίκυ Κάβουρα στο insrtagram βλέπουμε και το μαγαζί, που πέρασε το βράδυ των γενεθλίων της, τη θέα, που είχε μπροστά της με τη χαρά της να είναι τεράστια (δείτε εδώ όλη την αποκάλυψη για η συγκατοίκησή τους).

Η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα για τα γενέθλιά της

«birthday girl», έγραψε η Βίκυ Κάβουρα.

Κάβουρα

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάβουρα για το Τζαβέλλα

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 4/5 με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά και παράλληλα τα χαρτιά της σχετικά με τα επαγγελματικά, αλλά και όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή.

Μια ανάρτηση της Κάβουρα στα social media (δείτε την εδώ) θεωρήθηκε επιβεβαίωση της σχέσης κάτι, που η ίδια η ηθοποιός σχολίασε στην παρακάτω συνέντευξή της.

«(Η ανάρτηση) σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα, αλλά δε θα το συζητήσουμε κιόλας. Είμαι ευτυχισμένη», είπε η Βίκυ Κάβουρα.