«Έρχεται η Ελενίτσα μου και...» - Τα τρυφερά λόγια του Αντώνη Ρέμου για τη μοναχοκόρη του

Τα σκοτάδια του πριν γίνει πατέρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή του Δημήτρη Σταρόβα στο Youtube με τον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή να κάνει μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον ερχομό της κόρης του στη ζωή.

Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 στην εκπομπή Breakfast at star όσο λοιπόν ο Ρέμος αναφερόταν στην μοναχοκόρη του, που ήρθε στη ζωή για να του αλλάξει τη ζωή, αφού μέχρι πριν τίποτα δεν ήταν ίδιο για εκείνον.

Η Ελένη (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει) αποτελεί τον καρπό του έρωτα του Αντώνη με την Υβόννη Μπόσνιακ με τη μικρή να αποτελεί μία βόμβα ενέργειας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του

«Στην 7ετία της καριέρας μου, το 2015 έρχεται η Ελενίτσα μου και ρίχνει μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και ξαφνικά αρχίζουν όλα τα πράγματα και ηρεμούν γύρω μου. Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα και μπαίνουν σιγά σιγά κάποιες ακτίνες του ήλιου μέσα στην ψυχή μου.

Έτσι λοιπόν η Ελενίτσα ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου. Έφερε τον ήλιο στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ όπως και εσύ και άνθρωποι γύρω μας καταφέραμε γίναμε γονείς, γιατί είναι πολύς κόσμος που θέλει και δεν μπορεί», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Σε ποιον μοιάζει η μικρή Ελένη;

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είχε πει πρόσφατα, πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χιουμοριστικά ότι η κόρη του είναι «ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά».

Με αφορμή αυτό ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα».