Good Job Nicky: «Ήταν ένας "κύκλος" για το σπίτι μας» - Η αποκάλυψη του στο The 2night show για την μητέρα του, Σοφία

Η Eurovision και το The Voice

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Good Job Nicky: «Ήταν ένας

Το βράδυ της Τρίτης 27/6 βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night show, ο Good Job Nicky, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Good Job Nicky στο The 2night show

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την επιθυμία του να ακουστεί στο MTV, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσπαθεί να κάνει τηλέφωνα στο εξωτερικό.

«Είμαστε σε έναν καλό δρόμο γιατί και η παραγωγή μου είναι από το εξωτερικό. Χτίζουμε σιγά σιγά τα θεμέλια για να κάνουμε τα σωστά βήματα για το εξωτερικό. Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά. Ελπίζω να πάψει να ισχύει αυτό που λένε “Αυτό είναι για Ελλάδα”. Πρέπει να ακουστεί παντού! Πιστεύω με την 15αδα που έχω ετοιμάσει, νιώθω ότι ελπίζω να με ακούσει κάθε γωνιά του κόσμου. Έχω κάτι να προσφέρω!»

Το ευχαριστώ στη μαμά του

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί όταν βγήκε η μαμά μου στην εκπομπή, βγήκε με το τραγούδι μου (δείτε εδώ το βίντεο). Ήταν πολύ συγκινητικό! Ήταν ένας “κύκλος” για το σπίτι μας».

The Voice

«Με ιντριγκάρει το The Voice πολύ. Είναι πολύ θερμό! Έκανα coaching στα παιδιά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και νοιάζονται πραγματικά. Μου άρεσε πολύ το πόσο θερμοί είναι οι coaches απέναντι στους διαγωνιζόμενους».

Eurovision

«Φέτος είμαι πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το “οκ” από τον κόσμο.

Καταλαβαίνω ότι κάποιες δηλώσεις του Βίκτωρ ήταν κάπως αλλά το δικαιολογούμε λόγω ηλικίας! Δεν ξέρω πώς θα πήγαινα εγώ στην ηλικία του. Για εμένα ο άνθρωπος που ίσως θα ήταν πιο έτοιμη να μας εκπροσωπήσει θα ήταν η Klavdia. Η Φουρέιρα πήγε, έδωσε όλη της την ψυχή και της το έκλεψαν. Δεν έπρεπε να βγει δεύτερη! Της το έφαγαν.

Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision.

Ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω μου το υπενθυμίζουν ότι θέλουν να πάω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να θέλει ο κόσμος να πάω. Το τραγούδι το έχω έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω».