«Κλείδωσε το γραφείο κι έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα μου!» - Η Κατερίνα Γκαγκάκη "δείχνει με το δάχτυλο" γνωστό άνθρωπο στον χώρο της δημοσιογραφίας

Φφοβάται πάρα πολύ την στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Κλείδωσε το γραφείο κι έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα μου!» - Η Κατερίνα Γκαγκάκη

Στο podcast της Μικαέλας Θεοφίλου μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη με θέμα την γυναικεία ενδυνάμωση και για πρώτη φορά η Perception Management Specialist αποκάλυψε πως μεγάλο όνομα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια την παρενόχλησε στο παρελθόν.

Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 28/6 την εκπομπή Happy Day.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Ναι μου έχουν κάνει παρενόχλησε και δυο φορές, σε πολυεθνική εταιρεία. Την μία πολύ χοντρά. Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι κι έκανα εμετούς αλλά όχι από σεξουαλική αλλά από κατάχρηση εξουσίας ανθρώπου που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όρια και τα όριά μου γενικά και μου συνέβη - μάλιστα και δυο φορές τότε - να μου κλειδώσει επικεφαλής το γραφείο και να βάλει το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και ήταν από τις λίγες φορές που φοβήθηκα.

Ο ίδιος ο άνθρωπος το είχε κάνει και σε μια κοπέλα στον ίδιο χώρο. Αυτή η κοπέλα, λοιπόν, είχε ένα παιδάκι, ήταν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είχε κανέναν κι αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται. Λοιπόν το ανεχόταν γιατί δεν είχε εναλλακτική. Εγώ άνοιξα την πόρτα μετά, άντε γεια και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου. Είχα όμως το περιθώριο να το κάνω.

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του κι επειδή έχει να κάνει και με το δημοσιογραφικό χώρο. Το είπα και το είπα και σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους και ξέρω ότι αυτή την στιγμή, γιατί συνεχίζει να υφίσταται , ότι φοβάται πάρα πολύ την στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη ενώ μίλησε και για το θέμα της βουλιμίας που αντιμετώπισε από μικρή ηλικία και συνεχίζει να το αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα:

«Στα 13-14 έπαθα βουλιμία. Εγώ αυτό δεν το ξεπέρασα ποτέ γιατί πάντα θεωρούσα ότι μπορώ να το ξεπεράσω μόνη μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, έχω πάρα πολύ καλές περιόδους και πάρα πολύ κακές. Τότε με βοήθησε κάποιος πάρα πολύ, τότε διεκόπη η ζωή μου».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο»