Τσακώθηκαν Παρτσώλης και Βασάλος στο πλατό του Πρωινού μας: «Άρχισε το γλείψιμο! φοβάται μάλλον» - «Όποιος δεν σε στηρίζει, είναι...»

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν Παρτσώλης και Βασάλος στο πλατό του Πρωινού μας: «Άρχισε το γλείψιμο! φοβάται μάλλον» - «Όποιος δεν σε στηρίζει, είναι...»

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να πήγε καλεσμένος στο Πρωινό μας σήμερα 28/6 για να σχολιάσει την αποχώρηση του από το Survivor All Star και τα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, την περισσότερη ώρα επικρατούσε ένταση στο πλατό.

Ο γυμναστής, τσακώθηκε με τον Νίκο Παρτσώλη, με αφορμή ρεπορτάζ που είχε κάνει ο δημοσιογράφος, τα οποία διέψευσε λέγοντας πως τίποτα δεν ισχύει. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ που έλεγε πως συνευρέθηκε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο τσακωμός του Βασάλου με τον Παρτσώλη στο Πρωινό μας

Όπως ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον δημοσιογράφο τσακώθηκαν και στο μακιγιάζ. «Άρχισε το γλείψιμο από τώρα, του Παρτσώλη, φοβάται μάλλον. Μην τσακωθούμε τώρα, τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστώ πολύ Έλενα ήσουν πολύ αντικειμενική, σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εμμονή μαζί μου. Και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται αυτή τη στιγμή δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό», με τον δημοσιογράφο να αντιδρά: «Όποιος δεν σε στηρίζει, είναι εμμονικός. Εγώ, ο Γεωργιάδης, η Μαγγίρα, η Ζηρδέλη»,

«Εγώ δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κάποιος, με ενδιαφέρει να λέγονται τα πράγματα έτσι όπως γίνονται και όχι να παραφράζονται. Νίκο», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτη του Survivor στη συνέχεια, με τον Νίκο Παρτσώλη να λέει: «Ο Κωνσταντίνος το θεωρεί πως εγώ τον πέταξα από το παιχνίδι από το παραθυράκι αυτό που βγαίνω 5 λεπτά. Αυτό μου έλεγες πριν».

«Βγήκε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Δε με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου όμως. Αν κατάφερα και εγώ να χειραγωγήσω 38 παίκτες να μη με ψηφίζουν, θα ήμουν πολύ μεγάλος μάγκας. Έπρεπε να έχω βγει νικητής», του απάντησε ο Κωνσταντίνος.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή!