«Φωτογραφήθηκε ότι συνευρέθηκα ερωτικά με την Σταυρούλα και ότι...» - Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πλατό του Πρωινού μας

Η αναφορά του στη φημολογούμενη νέα του σύντροφο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φωτογραφήθηκε ότι συνευρέθηκα ερωτικά με την Σταυρούλα και ότι...» - Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πλατό του Πρωινού μας

Καλεσμένος στο Πρωινό μας βρέθηκε σήμερα 28/6 ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πολλές καταστάσεις που σημειώθηκαν μέσα στο Survivor All Star. Δεν έλειψαν ωστόσο και οι εντάσεις στο πλατό του ΣΚΑΙ, εξαιτίας των όσων ακούστηκαν.

Μεταξύ άλλων, ο γυμναστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι, αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη σχέση του με τη ρεπόρτερ του παιχνιδιού.

Η συνέντευξη του Βασάλου για το Survivor All Star

Σχετικά με τη δήλωση που έκανε για τον Ηλία Γκότση, στην οποία απάντησε ο ίδιος με αιχμηρή ανάρτηση στο Instagram, είπε: «Είπα αν είμαι για το Δελφινάριο είσαι για τον Κορυδαλλό, το είπα χαριτολογώντας. Ρε παιδιά οκ εντάξει, δεν εννοούσα είσαι εγκληματίας. Ρε Νίκο τώρα δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Δεν θα το αναλύσουμε παραπάνω. Όπως σχολιάζει εμένα, τον σχολιάσω και εγώ. Δεν είπα ότι έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Προς Θεού, εντάξει!».

Για τον "πόλεμο" που δέχτηκε στο τέλος, με παίκτες που έχουν αποχωρήσει να τον κράζουν, άσχημα, απάντησε: «Λογικό να με χτυπήσουν. Μόνο με τον Τάκη έκαναν παρέα και τους ενοχλούσε. Βγήκαν όλοι και με κράξανε. Ενόχλησε επειδή δεν ήμουν τόσο μέσα στο παιχνίδι. Όπως ήμουν μπροστά τους ήμουν και στα κιού. Δεν νομίζω ότι με ζήλευαν, ότι επειδή και καλά δουλεύω στην τηλεόραση θα έχω περισσότερη απήχηση. Για ποιο λόγο να φοβούνται να με ψηφίσουν; Δεν με ψήφισαν στην αρχή γιατί πιστεύω με συμπαθούσαν».

«Δεν πίστευα ότι είναι πρώτος στην κατάταξη. Πίστευα ότι είμαι στις πρώτες, τελικά δεν ήμουν», σχολίασε για την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

«Είχε εμμονή ο Νίκος με εμένα. Είχε βγει και είχε πει ότι μαγειρέψαμε με την Σταυρούλα την ψηφοφορία για τον Μπάρτζη. Εκείνη την εβδομάδα είχε βγει υποψήφιος λόγω συμπεριφοράς. Ότι δεν ανοίχτηκε αυτό είναι άλλο θέμα», είπε στη συνέχεια εκνευρισμένος.

«Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε σε εμάς πολύ αργότερα. Γνωστοποιήθηκε από την Εύη Σαλταφερίδου. Την στήσατε την ψηφοφορία. Το ψέμα ποιο είναι; Όταν το έμαθα από την Εύη, ο πρώτος άνθρωπο που έτρεξα να το μάθω, ήταν η Βρισηίδα», του απάντησε ο Νίκος Παρτσώλης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ωστόσο, ξεκαθάρισε: «Βγαίνεις και λες ότι μαγειρεύω ψηφοφορία που δεν είχα καμία σχέση. Εκείνη την εβδομάδα βγήκε υποψήφιος, δεν είναι καμία σχέση. Όποιος παίκτης βγει τώρα θα στο πει και αυτός. Είχε κακή συμπεριφορά με όλα τα παιδιά, η οποία δεν αρμόζει στο ένα παιχνίδι. Με αποκορύφωμα ένα πράγματα που δεν έπαιξε ποτέ, με τον κάμεραμαν. Είπαμε παιδιά έχει γίνει αυτό και αυτό. Ο κάμεραμαν έχει στείλει ολόκληρη έκθεση».

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Τάκη, που σχολιάστηκα αρνητικά είπε «Πιο κοντά ήμουν με τον Τάκη και κατηγορήθηκα από τους υπόλοιπους παίκτες. Μάζευε ο άνθρωπος λεφτά για να σπουδάσει την κόρη του. Εκεί που έφτασε είμαι πολύ χαρούμενος», ενώ διέψευσε κατηγορηματικά πως είχε κινητό μέσα στο παιχνίδι.

Ωστόσο, δεν έμεινα μόνο εκεί και μίλησε ανοιχτά: «Επίσης, φωτογραφήθηκε το πρόσωπό μου ότι συνευρέθηκα ερωτικά με την Σταυρούλα και ότι δεν είχε συναισθήματα. Έχω την Μαριαλένα, την Σταυρούλα και την ρεπόρτερ (δείτε τι εννοεί). Αυτό που ακούστηκε ότι έχω πάει με την γυναίκα και δεν είχε συναίσθημα, προσβάλλει και εμένα και την γυναίκα».

Για την Μελίνα απάντησε: «Είχε εμμονή μαζί μου. Από εκείνη δεν έχω νιώσει κάτι, να με φλερτάρει. Αισθάνθηκα μόνο ότι θέλει προσοχή».