«Θα το πω όταν είμαι έτοιμος! Είναι κάποιο πρόσωπο» - "Βόμβα" από τον Βασάλο για την προσωπική του ζωή μετά το Survivor All Star

Αποκαλύψεις κόλαφος, μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, για Γκότση, Μελίνα και όχι μόνο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα το πω όταν είμαι έτοιμος! Είναι κάποιο πρόσωπο» -

Η εκπομπή Πρωινό μας σήμερα 27/6 πρόβαλε την πρώτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star. Σε αυτή λοιπόν, απάντησε σε όλα τα φλέγον θέματα που σημειώθηκαν στο παιχνίδι.

Βέβαια, δεν δίστασε να μιλήσει για ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή του και θα μιλήσει για αυτό όταν θα είναι έτοιμος....

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Όντως με πείραξε που αποχώρησε», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Σίγουρα ο Μπάρτζης είναι στην πρώτη τριάδα και σίγουρα η Μαριαλένα είναι δυνατή. Έχουν δυναμική και οι δυο. Ο κάθε ένας για το δικό του λόγο», σχολίασε για τα φαβορί του Survivor All Star.

Σχετικά με τον Ηλία Γκότση μετά τις κατηγορίες του προς πρώην συμπαίκτες του για την περιβόητη λίστα, απάντησε: «Για ποιο λόγο να στηρίξω τον Γκότση. Αυτός άμα έλεγα μια συγγνώμη στον κύριο Ατζούν, θα είχαν λυθεί. Είναι ξεροκέφαλος. Ποτέ δεν απαίτησα από το κλεμμένα του. Έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Εγώ ήμουν σε άλλο σποτ μαζί με τον Τάκη για αυτό δεν μιλήσαμε. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχει νεύρα μαζί μου. Νεύρα θα μπορούσε να έχει με τον Μπόγδανο που ήταν κολλητοί. Έχει βγάλει πίκρα γιατί ήθελε να είναι αστείος και δεν το κατάφερε».

Και συμπλήρωσε: «Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Σεβαστό ότι λέει. Δεν έχω πρόβλημα».

Σε σχέση τώρα με την Σταυρούλα και το μυστικό της πως "είναι ερωτευμένη μαζί του" το οποίο εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και το διέδωσε παντού, είπε «Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα, το οποίο δεν ήταν κομψό για την ίδια. Η σχέση μας είναι άκρως φιλική. Δεν υπάρχει κανένα love story. Το λέω κατηγορηματικά. Οι περισσότεροι προσπαθούν να πουν κάτι» - ενώ επιβεβαίωσε και το χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Για τον Τάκη Καραγκούνια και τη σχέση τους: «Στον Τάκη διάκρινα κάτι πολύ σημαντικό. Έχει ένα προσόν το οποίο δεν έχουν οι άλλοι παίκτες. Έχει φιλότιμο. Δεν ήταν ψεύτης. Το απέδειξε όταν έλεγε για αυτούς που έκαναν παράνομα. Βγήκε αληθινός και αποχώρησαν από το παιχνίδι».

«Δεν θα έλεγα την Μαριαλένα για νικήτρια γιατί εφόσον έχει το αγόρι της, ένα προβάδισμα στο θέμα της διαβίωσης. Με απογοήτευσε επίσης πάρα πολύ», είπε σε άλλο σημείο.

Για την συνέντευξη της Μελίνας Μεταξά και τα καρφιά της για τον ίδιο και την Σταυρούλα, ξεκαθάρισε: «Επειδή το έμαθα αυτό που είχε πει η Μελίνα για εμένα και την Μαριαλένα είναι τέρμα ανήθικο. Έχει εμμονή μαζί μου από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε στο παιχνίδι. Με όποια κοπέλα μίλαγα είχαμε πρόβλημα. Μιλάμε για πράγματα εξωπραγματικά. Κάθε παίκτης που βγαίνει καλώς τα λέει αλλά να υπάρχει και αντίλογος. Εγώ δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω. Σχολιάστηκε άσχημα που έβαλα το παραβάν. Ο Κόρο με τα πράγματα του ήταν περίεργα. Δεν πίστευα ότι θα το πάρει ο κόσμος και οι Μπλε τόσο στραβά»

«Διαφορετικός δεν είναι κανένας. Ο Μάριος είναι φοβισμένος στην κάμερα, δεν λέει αυτό που σκέφτεται. Δύσκολα θα πάρει θέση σε φλέγον θέματα. Ο Νίκος είναι έξυπνος παίκτης. Ξέρει πω να χειριστεί την κάμερα», είπε για τους παίκτες και αν είναι διαφορετικοί πίσω και μπροστά από την κάμερα.

«Εκτός παιχνιδιού θα έκαναν παρέα με Τάκη, Ηλία Μπόγδανο και Σάκη - Μαριαλένα», εξομολογήθηκε.

Στο τέλος ωστόσο τους άφησε όλους άφωνους: «Θα το πω όταν είμαι έτοιμος και θα γυρίσω Ελλάδα. Είναι κάποιο πρόσωπο» είπε για το γράμμα Α που σχημάτισε με τα χέρια του σε αγώνισμα.