«Το θέμα είναι ότι οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1...» - Οι δηλώσεις του Αϊβάζη για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Το θέμα είναι τι και πώς αλλά δεν υπάρχει λόγος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το θέμα είναι ότι οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1...» - Οι δηλώσεις του Αϊβάζη για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1, η οποία έγινε ξαφνικά 2 εβδομάδες νωρίτερα πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή για τη φετινή σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν και έχει αφήσει να εννοηθεί η ίδια, οι σχέσεις της με τους συνεργάτες της στο Πρωινό, δεν ήταν πολύ καλές, για αυτό κιόλας έκανε κάποια unfollow στο προφίλ της στο Instagram.

Μιλώντας λοιπόν στην κάμερα του Super Κατερίνα, ο Γιάννης Αϊβάζης, αποκάλυψε ότι η ίδια η σύζυγος του θα μιλήσει για το θέμα κάποια στιγμή.

Οι δηλώσεις του Αϊβάζη για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Η ζωή συνεχίζεται. Όταν γίνεται μία δουλειά, τις περισσότερες φορές συμβαίνει να μη συμφωνούμε σε κάποια πράγματα. Το θέμα είναι τι και πώς αλλά δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά.

«Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται, δουλειά να υπάρχει κι από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή θα σας πει η Μαρία, τι έχει γίνει», συμπλήρωσε.

«Στις δουλειές υπάρχουν κάποια συμβόλαια. Λύθηκε κοινή συναινέσει; Άρα μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι. Το θέμα είναι ότι οι σχέσεις της Μαρίας και οι δικές μου με τον ΑΝΤ1 παραμένουν εξαιρετικές, είμαστε παιδιά του ΑΝΤ1», ξεκαθάρισε.

Οι δηλώσεις της Κορινθίου μετά την αποχώρηση

Ο παρουσιαστής από μεριάς του ξεκαθάρισε, πως δεν ήταν προσωπικός ο λόγος με την Κορινθίου να κάνει την Τρίτη 20/6 τις πρώτες της δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα του Super Κατερίνα. Η ηθοποιός έδειξε να είναι αμήχανη και να έχει πράγματα, που έχει μέσα της να πει, από την άλλη όμως επέλεξε να διατηρήσει σιγή να αποχωρήσει από τις κάμερες ευγενικά.

Δείτε επίσης: Αποχώρηση Κορινθίου από το Πρωινό: Το σκηνικό με την Φωτεινή Πετρόγιαννη στα καμαρίνια, η γκρίνια και ο εκνευρισμός

«Καλά είμαι απλά...Όλα καλά, δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μπορώ, δεν θέλω, τελείωσα! Όχι αγαπούλα μου δεν θέλω να πω κάτι...όλα καλά», είπε η Μαρία Κορινθίου.