«Περνώντας τα χρόνια αλλάζεις! Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να...» - Η Βαλαβάνη μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Βασάλο

«Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Περνώντας τα χρόνια αλλάζεις! Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να...» - Η Βαλαβάνη μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Βασάλο

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε σήμερα 28/6 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος, η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, μίλησε για την ζωή της σήμερα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Δεν δίστασε μάλιστα, να μιλήσει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος επιβεβαίωσε και επίσημα στο Καλό Μεσημεράκι το χωρισμό τους, έπειτα από περίπου ένα χρόνο μυστηρίου.

Αφού αρχικά αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor All Star λέγοντας πως δεν θα έμπαινε και τρίτη φορά καθώς φέτος ήταν ανθρωποφαγικό και καμία σχέση με αυτά που ζούσε το 2017, μίλησε για τον πρώην σύντροφό της.

Η εξομολόγηση της Βαλαβάνη για το χωρισμό της από τον Βασάλο

«Δεν σκέφτηκα πως θα το πάρει το κοινό, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι τι μπορεί να νομίζει ο άλλος άνθρωπος. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή καλώς κακώς και το κάναμε αυθόρμητα. Περνώντας τα χρόνια, μεγαλώνοντας αλλάζεις... Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση, πολύ καλή. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει, αυτό» συμπλήρωσε.

«Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο. Μιλάμε και με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί», αποκάλυψε.

Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος

Μετά τον χωρισμό της, ερωτευμένη και πάλι φαίνεται πως είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, χωρίς ωστόσο η ίδια να το έχει επιβεβαιώσει. Οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κι ενώ κανείς τους δεν τις έχει επιβεβαιώσει, είναι αχώριστοι.

Η Ευρυδίκη και ο Γρηγόρης λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί, ενώ το τελευταίο διάστημα κάνουν συνεχώς ταξίδια μαζί και δεν το κρύβουν.

Έχουν πάει στην Χαβάη, στην Τήνο και την Σαντορίνη. Αυτή τη φορά, το φημολογούμενο ζευγάρι ταξίδεψε στη Νάξο για να χαλαρώσει.

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Γρηγόρης Μόργκαν

Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Με ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Χαβάη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι.Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η χαλαρή διάθεση και το ειδυλλιακό σκηνικό ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί ο καταπιεσμένος έρωτας ανάμεσα στη δημοσιογράφο και τον μουσικό και να πάρει την θέση που του αξίζει.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι και οι πρώτες υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την Χαβάη, όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι δυο τους θα σταματήσουν το κρυφτό με την δημοσιότητα, έχοντας την δυνατότητα να ζήσουν την σχέση τους όπως ακριβώς επιθυμούν.