«Εμείς δεν μιλάμε για την κυρία Παπαδοπούλου» - Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις μετά το τέλος της φιλίας τους

«Άμα είναι έξαλλη με τις δικές της δηλώσεις εγώ τι φταίω;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εμείς δεν μιλάμε για την κυρία Παπαδοπούλου» - Οι νέες αιχμηρές δηλώσεις μετά το τέλος της φιλίας τους

Συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα 28/6. Το μοντέλο που ζει τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, μίλησε για τη σχέση τους, ενώ αναφέρθηκε και με αιχμηρά λόγια για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Ο Σπύρος τρελάθηκε με το χορευτικό μετά γκλίτερ. Έπαθε σοκ. Εκείνος ανέβασε το βίντεο στο Instagram», είπε αρχικά μεταξύ άλλων για το "καυτό" βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι στο Instagram.

Θα παντρευτούν με τον Σπύρο Μαρτίκα; «Δεν θα κάνουμε σύντομα γάμο με τον Σπύρο Μαρτίκα, γιατί ήμασταν και δύο χρονιές στο Survivor. Να βγούμε έξω, έχουμε δουλειές, σχέδια, πλάνα για το σπίτι, θέλουμε να ζήσουμε λίγο τη ζωή μας και βλέπουμε», είπε.

Τα αιχμηρά λόγια της Βρισηίδα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής μεταξύ άλλων, την ρώτησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην φίλη της, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η οποία φάνηκε έξαλλη σε έξοδο της.

«Δεν έχω κάνει κάποιες δηλώσεις για να είναι έξαλλη η Ευρυδίκη. Άμα είναι έξαλλη με τις δικές της δηλώσεις εγώ τι φταίω; Δεν ασχολούμαι. Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μιλάει για την Ευρυδίκη, μόνη της μιλάει. Εμείς δεν μιλάμε για την κυρία Παπαδοπούλου. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτές τις δηλώσεις» πρόσθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η οργισμένη ανάρτηση που είχε κάνει η Ευρυδίκη για τον Μαρτίκα

Πυρά και έντονες δηλώσεις ανταλλάσσουν τελευταία η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας - μετά την επιστροφή του από το Survivor all star - μέσα από τηλεοπτικές κάμερες, αλλά και από τα social media.

Πολύ αιχμηρός ήταν ο φαρμακοποιός, όταν είπε σε εκπομπή, πως δε θέλει να κατεβάσει το επίπεδο του μιλώντας για την Ευρυδίκη (δείτε εδώ), ωστόσο σε άλλες δηλώσεις αναφέρθηκε ξανά σε εκείνη.

Με ένα post στο instagram φαίνεται, πως την Πέμπτη 8/6 η Παπαδοπούλου του απάντησε με τον τρόπο της, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του Μαρτίκα, όμως άφησε να εννοηθεί, πως το story πήγαινε σε άνθρωπο γένους θηλυκού.

«Όταν απελπισμένα παλεύεις να καλύψεις την ταυτότητά σου... Βγάζοντας στρατηγικά τον οχετό από μέσα σου, με μόνιμο σκοπό την υποβάθμιση των γύρω σου με απώτερο σκοπό να καλύψεις τα χάλια σου... Πόσο θλιβερό-ος…», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Σπόντα