Survivor all star: «Δε θα υποτιμήσω τον εαυτό μου!» - Ο Μαρτίκας αποστόμωσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το κακό στο καλύτερο οι σχέσεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δε θα υποτιμήσω τον εαυτό μου!» - Ο Μαρτίκας αποστόμωσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο Σπύρος Μαρτίκας με την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor all star έχει αποφασίσει να βάλει στη θέση τους όλους όσοι έχουν μιλήσει για το πρόσωπό του, όσο εκείνος αγωνιζόταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο αναλυτικά, ο φαρμακοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 1/6 (δείτε εδώ όσα είπε για το Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μαρία Αντωνά) με το όνομα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να είναι μέσα σε αυτά.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι σχέσεις του Μαρτίκα με της Ευρυδίκης δεν ήταν ποτέ καλές και μάλιστα αυτός είναι και ένας από τους λόγους, που σήμερα η Παπαδοπούλου δε μιλάει με την πρώην κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κανέναν. Για την Ευρυδίκη δε θα υποτιμήσω τον εαυτό μου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όσα δήλωσε πρόσφατα η Παπαδοπούλου για το Μαρτίκα

«Ουδέν σχόλιο! Ας το χαρεί η αγαπημένη του. Όλοι έχουμε κάτι να πούμε, οπότε καλό είναι να τα πούμε αυτά, που έχουμε να πούμε, όλοι! Δεν έχει συμβεί κάτι, εύχομαι τα παιδιά να ζήσουν και να ευτυχίσουν! Ήμασταν φίλες, ευχαριστώ, αλήθεια ευχαριστώ. Δεν καταλαβαίνω τι είπε η Βρισηίδα, ρωτήστε αυτήν....η παραγωγή του Survivor all star ξέρει τι κάνει. Τελεία ευχαριστώ πάρα πολύ», είχε πει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.