Στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια η Τζένη Μπαλατσινού - Με λευκό μίντι φόρεμα στην τελετή ορκωμοσία το

Η ανάρτηση για το σύζυγό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αποτελούν ένα πολύ ενωμένο ζευγάρι, που πάντα ο ένας στέκεται στο πλάι του άλλου στις πιο σημαντικές και ευτυχισμένες στιγμές, που περνάνε από τη ζωή τους.

Μετά την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 25/6 στη συνέχεια ακολούθησε η ορκωμοσία νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο με τους υπουργούς να παρευρίσκονται αναλαμβάνοντας το εκάστοτε Υπουργείο (δείτε τους μαζί έξω από το εκλογικό κέντρο πριν ψηφίσουν).

Ο Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει αυτό της Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τη Τζένη Μπαλατσινού να είναι παρούσα δίπλα του, καμαρώνοντάς τον και μάλιστα κάνοντας στη συνέχεια και μία ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για την ορκωμοσία του Βασίλη Κικίλια

«Καλή επιτυχία! @vkikilias @civilprotectiongreece», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η συγκινητική εξομολόγηση της για την οικογένειά και τα παιδιά

«Τα παιδιά μου, όταν είμαι κοντά στην φύση, όταν βλέπω ουρανό. Τα πολύ απλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν είναι.
Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη, ανασφάλεια, φόβο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του είναι στρωμένη με ροδοπέταλα»

Όσον αφορά τον γιο της δήλωσε: «Είναι θεόσταλτος κι αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες σαν πεθερά άλλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα άλλοι στον Βασίλη (δείτε εδώ φωτογραφίες του, έχει μεγαλώσει αρκετά). Είναι ένας μικρός άγγελος ο Παναγιώτης. Τα μεγάλα μου προσέχουν όσο μπορούν τον 2χρονο γιο μου. Είναι όλα ωραία, είναι όλα καλά. Πάντα σου λείπουν τα παιδιά σου αλλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα εσύ είσαι καλά».

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ειδικά για τα επόμενα χρόνια, δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μέχρι λίγο καιρό πριν αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου»