Μεγάλη συγκίνηση για το Γιάννη Αντετοκούνμπο - ''Λύγισε'' μπροστά σε πλήθος κόσμου ο αθλητής (Bίντεο)

«Το παθαίνω αυτό συνέχεια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μεγάλη συγκίνηση για το Γιάννη Αντετοκούνμπο - ''Λύγισε'' μπροστά σε πλήθος κόσμου ο αθλητής (Bίντεο)

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Αθήνα όσο ο Γιάννης προπονείται, ενώ παράλληλα η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί (δείτε εδώ πως ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα).

Το βράδυ της Τρίτης 27/6 έκλεισαν 6 χρόνια από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας των αδερφών Αντετοκούνμπο και έτσι έγινε μία εκδήλωση του Ιδρύματος Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όχι μόνο έδωσε το παρόν, αλλά πήρε το λόγο δημόσια και αναφέρθηκε στον πατέρα του με μεγάλη συγκίνηση μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του. Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τετάρτη 28/6 στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

Ο λόγος που συγκινήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό...Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω, ότι είναι ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι», είπε συγκινημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πλάνα από το νέο σπίτι της οικογένειας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε μια νέα υπερπολυτελή κατοικία στο Ψυχικό, όπου θα μετακομίσει με την οικογένειά του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση. Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε τον σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα. Ο αδελφός του Βασίλης Παπαλέκας είναι επικεφαλής στην Παπαλέκας Συμμετοχών και Ακινήτων, που εμφανίζεται ως η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ακινήτου στο οποίο επένδυσαν οικογενειακώς οι Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου θα μένει ο Γιάννης είναι «έξυπνο» και διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό, αλλά και πισίνα. Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ.