Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά - Έγκυος ξανά η σύζυγός του, Μαράια

Η ανακοίνωσή τους στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
sincerelyymariah
sincerelyymariah

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, Μαράια, καθώς το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το τρίτο του παιδί!

Λίγο μετά την είσοδό του στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ για πέμπτη διαδοχική χρονιά με το απόλυτο των ψήφων, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεται ο αδερφός του Γιάννη, Κώστας Αντετοκούνμπο - Φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής συντρόφου του

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία όπου βλέπει τον Γιάννη, τη Μαράια, τον πρωτότοκο γιο τους, Λίαμ και τον Μάβερικ Σάι να ποζάρουν μπροστά από μία κατασκευή με τη λέξη «μωρό» και να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους την όμορφη αυτή είδηση.

«Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα» είναι το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση. Το ζευγάρι βέβαια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο οι ευχές και τα συγχαρητήρια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή» με όλους να εύχονται τα καλύτερα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη σύντροφό του!

Η φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του με την ανακοίνωση του τρίτου παιδιού που περιμένουν

Φωτογραφίες από την οικογένεια σε φουσκωτό σε παραλία της Μυκόνου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και αρκετά χρόνια ζει με την οικογένειά του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική. Φαίνεται, όμως πως αγαπά την Ελλάδα μιας και είναι η χώρα του και τον δένουν πολλά μαζί της και δε παραλείπει να έρθει για διακοπές, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, για τις καλοκαιρινές του διακοπές διάλεξε να ταξιδέψει με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και να απολαύσουν όμορφες στιγμές στη Μύκονο(όπως και πολλοί άλλοι). Με ανεβασμένη διάθεση κάνουν τα μπάνια τους και το βράδυ περιτριγυρίζονται στα σοκάκια

Όπως, είναι ολοφάνερο o μπασκετμπολίστας δε χορταίνει τα παιχνίδια με τους γιους του, Liam & Maverick Shai και πάντα έχει στο πλάι του την αγαπημένη του σύζυγο,Mariah Riddlesprigger. Ο φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με φουσκωτό σε παραλία της Μυκόνου στις 15/6 να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι το καλοκαίρι τους και της ομορφιές στο νησί των ανέμων.

Ο μπασκετμπολίστας, κλασσικά, με αθλητική casual αμφίεση, αμάνικη μπλούζα και μαγιό και η σύζυγός του με κοντό φόρεμα παραλίας. Τα παιδιά τους ήταν ντυμένα με ίδιο σορτσάκι και μπλουζάκι, προφανώς για να μη τσακώνονται ποιος φοράει τα πιο ωραία ρούχα.

Αντετοκούνμπο Μαριαι οικογένεια