Ανέβασε τη θερμοκρασία με τους χορούς της - Τα ''έσπασε'' η Μπάρκα σε βραδινό μαγαζί της Μυκόνου

Με καλοκαιρινό αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανέβασε τη θερμοκρασία με τους χορούς της - Τα ''έσπασε'' η Μπάρκα σε βραδινό μαγαζί της Μυκόνου

Η Δανάη Μπάρκα έχει αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα λόγω της εκπομπής, που παρουσιάζει όμως το τριήμερο του Αγίου πνεύματος κατάφερε να φύγει από την Αθήνα και να αποδράσει στη Μύκονο παρέα με καλούς της φίλους. Μετά τις πρώτες δροσερές φωτογραφίες της με μαγιό στις παραλίες, την είδαμε να ξεφαντώνει σε βραδινά μαγαζιά.

Η παρουσιάστρια με πολύ ανεβασμένη διάθεση δεν έκανε απλώς νυχτοπερπατήματα, αλλά σύμφωνα με τα πλάνα του Mykonoslive.tv χόρευε όλο το βράδυ στο μαγαζί, όπου βρέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί της ήταν και δήμαρχος του νησιού και όπως φαίνεται και στο βίντεο δε δίστασε και ο ίδιος να απαθανατίσει τη στιγμή.

Ήταν μια μικρή ανάσα καθώς η εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' βγήκε κανονικά στον αέρα την Τρίτη 14/6 με την ίδια να δείχνει φανερά ανανεωμένη από το ταξίδι της και έντονα μαυρισμένη από τα πρώτα μπάνια, που έκανε στο νησί των ανέμων.

Ο ξέφρενος χορός της Δανάης Μπάρκα στη Μύκονο

Οι απίστευτες χορευτικές κινήσεις της παρουσιάστριας μαζί με την Παπαρίζου

Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 η Έλενα Παπαρίζου έκανε την αρχή της καλοκαιρινή της περιοδείας τραγουδώντας στο Βεάκειο. Εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες και "μεγάλα" ονόματα του χώρου, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα. Ως μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της, η παρουσιάστρια θέλησε να της δείξει τον θαυμασμό της με τον πιο "τρελό" τρόπο.

Ανέβηκε, λοιπόν, επάνω στη σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει με την τραγουδίστρια, η οποία φόρεσε το πιο "καυτό" τζιν σορτσάκι, και, φυσικά, απόσπασμα αυτή της επικής στιγμής παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 9/6 στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, δείχνοντας πως το κοινό ξεκάθαρα απόλαυσε αυτή την εμφάνιση.