«Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη....» - Ο Βασάλος ''έσπασε'' τη σιωπή του μετά το χωρισμό του με τη Βαλαβάνη

«Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη....» - Ο Βασάλος ''έσπασε'' τη σιωπή του μετά το χωρισμό του με τη Βαλαβάνη

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor all star στην Ελλάδα έχει σηματοδοτηθεί με τις αποκαλύψεις, που έχει πάρει απόφαση να κάνει τόσο στα social media όσο και στις συνεντεύξεις, που έχει δώσει.

Μέχρι στιγμής νομίζαμε ότι ο Βασάλος έχει σπάσει τη σιωπή του μέχρι να δούμε τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή του κολλητού του, Fipster στο Υoutube, η οποία ανέβηκε την Τετάρτη 28/6.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο πρώην παίκτης Survivor για το ριάλιτι, την προσωπική του ζωή και τα μελλοντικά του σχέδια μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του για τη σχέση του με τη Βαλαβάνη και η συγγνώμη, που της ζήτησε (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Βασάλου για τη Σταυρούλα).

Η αποκάλυψη του Κωνσαντίνου Βασάλου για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με με τη Χ- Ψ και λένε νέο ζευγάρι στην πόλη Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός, όχι. Δεν κάναμε κάτι με την Ευρυδίκη ακραίο, επειδή ανεβάζαμε φωτογραφίες μαζί και τέτοια; Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Θες να γίνεις διάσημος και από την άλλη σε ενοχλεί; Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει.

Αν γουστάρω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω, δεν φοβάμαι την κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, πάρα πολλά! Με εσένα δεν έχω κάνει...

Λάθη, που έχω κάνει, με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, θες να το αναλύσουμε εδώ; Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω σε πολλούς ανθρώπους, ας το αφήσουμε εδώ», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η εξομολόγηση της Βαλαβάνη για το χωρισμό της από τον Βασάλο

«Δεν σκέφτηκα πως θα το πάρει το κοινό, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι τι μπορεί να νομίζει ο άλλος άνθρωπος. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή καλώς κακώς και το κάναμε αυθόρμητα. Περνώντας τα χρόνια, μεγαλώνοντας αλλάζεις... Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση, πολύ καλή. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει, αυτό» συμπλήρωσε.

«Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο. Μιλάμε και με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί», αποκάλυψε.