Νέα απόδραση για την οικογένεια της Μαλέσκου - Στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου με το μωρό όσο ο Δανιάς οδηγούσε

Δεν αφήνει την κόρη της λεπτό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χαλαρή και πολύ χαρούμενη δείχνει να είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες - ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Η καθημερινότητά τους μπορεί να έχει πολλές προκλήσεις, ωστόσο η χαρά του να είσαι γονιός είναι πολύ μεγαλύτερη και αυτό αποτυπώνεται από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στα social media.

Η οικογένεια την Τετάρτη 28/6 έβαλε στα σκαριά μια νέα απόδραση μακριά από την Αθήνα, ξεκινώντας με το αυτοκίνητό τους, το οποίο οδηγούσε ο Δανιάς με τη Μαλέσκου να είναι στα πίσω καθίσματα με το μωρό (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας).

Η βόλτα της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά και το μωρό

Πως έζησε την γέννα

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν το πιστεύω ότι θα είχα αυτό το πλασματάκι στην κοιλιά μου και τελικά είναι στην αγκαλιά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά χαρούμενη.

«Αν συγκινήθηκα με την γέννηση της κόρης μου; Μου έρχεται να κλάψω ξανά. Η κόρη μου είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αλλάζουν οι ρυθμοί», ανέφερε στη συνέχεια και είπε «Είμαι ανυπόμονη και ζορισμένη».

Σχετικά με τον σύζυγό της: «Ήταν μέσα στον τοκετό. Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε ισχύει».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για μια ερώτηση «Είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο να την ρωτάς πότε θα γεννήσει. Σκέφτεται πότε θα γεννήσει, αν θα πάνε όλα καλά».

Θα κάνει δεύτερο παιδάκι; Πως θα ονομάσει την κορούλα της; «Είχα πει ότι θα αποφασίσω το όνομα της κόρης μου μόλις την δώ. Δε μπορώ να σας πω. Τώρα δεν θα σου πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί γιατί είναι πολύ φρέσκο αλλά θέλω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Είπα να απέχω από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μπω σε αυτό το σκαμπανέβασμα της ψυχολογίας. Θέλω όμως να μπει στη ζωή μου».