«Σε αγαπώ πολύ» - Η ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Χατζίδου

''Έλιωσε'' ο Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με τους δύο να μην κρύβουν τον έρωτα τους, αφού συχνά μάλιστα τον εκφράζουν δημόσια!

Οι αναρτήσεις τους στα social media στάζουν μέλι και τα λόγια, που ανταλλάσσουν στο Breakfast at star το ίδιο. Σε αντίστοιχο ύφος ήταν και η ανάρτηση του Παύλου στο instagram την Τετάρτη 28/6 για τα μάτια της Ελένης του.

Με μία φωτογραφία από το παρελθόν, που η τραγουδίστρια είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα θέλησε ο γυμναστής να ευχηθεί στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τις σχέσεις της Χατζίδου με την πεθερά της).

Η ερωτική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στην Ελένη Χατζίδου

«Όσα χρόνια και αν περάσουν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο τρόπος που σε κοιτάω δεν θα αλλάξει ποτέ!
Τον Σεβασμό, την περηφάνεια,την γαλήνη,
τον έρωτα,την εμπιστοσύνη,τον θαυμασμό και την Αγαπη μου,θα τα βλεπεις πάντοτε στα μάτια μου κάθε φορα που σε κοιτώ…
Χρόνια πολλά Ελένη μου!
Σε αγαπώ πολύ», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου.

Σκηνή ζηλοτυπίας από τον Ετεοκλή στην Ελένη

«Έχω κάνει βίντεο κλιπ με ένα παλικάρι… δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν. Πρώτη φορά φίλησα στα χείλη κάποιον. Ήμουν ελεύθερη, βέβαια. Δεν θα το ‘κανα να ξέρετε, εάν ήμουν σε σχέση, αλλά είχα τρελαθεί τότε. Ένα ωραίο παιδί από τη Λαμία, ο Γιώργος. Εγώ τον διάλεξα. Βεβαίως, αν θέλουμε, διαλέγουμε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Τι έκανες; Ποιον φίλησες; Ποια Λαμία; Χαιρετίσματα στη Λαμία, τι μας έκανε σήμερα; Εγώ είμαι απ’ τη Θήβα». συνέχισε χαριτολογώντας ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη να του απαντάει: «Το σενάριο ήταν του σκηνοθέτη αλλά το φιλί αν ήθελα δεν το έκανα. Αλλά λέω: γιατί; Ταιριάζει στο βίντεο κλιπ, το έντυνε πολύ ωραία αυτή η εικόνα».

«Ωραία, να το πάμε τηλεοπτικά. Και γιατί δεν προχώρησε αυτό; Γιατί δεν ευδοκίμησε;» τη ρώτησε ο Ετεοκλής Παύλου με τη γυναίκα του να απαντάει: «Όχι, καλέ. Ο Χριστός κι η Παναγία» του απάντησε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγο να της θυμίζει: «Να το διευκρινίζουμε, γιατί ακούει και η μανούλα μου, η πεθερά σου».