Γέννησε το παιδί του & είχαν χωρίσει - Πασίγνωστο πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση 20 ημέρες μετά τη γέννα

Εκείνη καταξιωμένη ηθοποιός και εκείνος ταλαντούχος σκηνοθέτης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγο καιρό είχε διαρρεύσει η είδηση, πως ζευγάρι από το χώρο της ηθοποιίας περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ λίγο νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί, πως μετά από 14 χρόνια σχέσης πήραν χωριστούς δρόμους.

Η απόφαση του χωρισμού, όπως είδαμε στη συνέχεια ήταν ανεξάρτητη από την εγκυμοσύνη, αφού πριν από λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός γέννησε και έφερε στον κόσμο την κόρη της (δείτε εδώ τη φωτογραφία έξω από το μαιευτήριο).

Πρώην ζευγάρι στην απονομή βραβείων Ίρις

Δεν ξέρουμε ποιες είναι ακριβώς οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού, αυτό που είδαμε όμως από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr είναι ότι το βράδυ της Τρίτης 27/6 βρέθηκαν και οι δύο στην απονομή βραβείων Ίρις.

Ο λόγος για την Μαρκέλλα Γιαννάτου και το Λευτέρη Χαρίτο.

Γιαννάτου και Χαρίτος

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ το ζευγάρι

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση», είχε πει η ηθοποιός.