Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα γίνει μεγάλος ντόρος - Η γυναίκα που θα αντικαταστήσει την Κλέλια Ρένεση στη σειρά

Θα απογειωθεί το σενάριο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σειρά, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα έχει αγαπηθεί εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια από το τηλεοπτικό κοινό με τις ανακοινώσεις του Alpha να κάνουν γνωστό, πως το σίριαλ παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου!

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Βρέθηκε το νέο ζευγάρι που αντικαθιστά Χάνου & Χατζηαγγελάκη

Παράλληλα γνωρίζουμε, πως το σενάριο θα ανανεωθεί, αφού θα έχουμε αποχωρήσεις ηθοποιών! Η Κλέλια Ρένεση με ανάρτησή έκανε γνωστό, πως ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τη ''Μουρμούρα''.

Οι συζητήσεις για την αντικαταστάτρια της Κλέλιας Ρένεση στη ''Μουρμούρα''

Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα λέγεται, πως στη θέση της θα μπει κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία θα επιστρέψει με σκοπό να παρηγορήσει το γιο της.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την αποχώρησή της

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια! Με πολλή αγάπη»