Ιωάννα Τούνη: Τα καυτά φιλιά διαρκείας στην Ψαρρού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - 2' βίντεο στην δημοσιότητα

Το νουνίτο βρισκόταν δίπλα τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Τα καυτά φιλιά διαρκείας στην Ψαρρού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - 2' βίντεο στην δημοσιότητα

Μπορεί πλέον να είναι μανούλα αλλά οι παλιές καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται! Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και φυσικά το μικρό νουνίτο.

Για τα μπάνια τους επέλεξαν την πιο πολυσυζητημένη παραλία του νησιού, την Ψαρρού και κάθισαν στις πρώτες ξαπλώστρες μπροστά στο κύμα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να έγινε μητέρα πριν από έξι μήνες αλλά το σώμα της σήμερα είναι σαν να μην γέννησε ποτέ.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία αδιαφορώντας για τα βλέμματα των λουόμενων που είχαν «καρφωθεί» πάνω της. Η ξανθιά influencer φορούσε ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το χυμώδες κορμί της και φιλούσε παθιασμένα και έντονα τον Δημήτρη.

Διαβάστε επίσης: Χόρευε σε μπαρ με το νουνίτο αγκαλιά - Τα νυχτοπερπατήματα της Ιωάννας Τούνη με λεοπάρ σετάκι στη Μύκονο

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο

Το επόμενο ταξίδι της Ιωάννας, στο Μόντε Κάρλο χωρίς τον Δημήτρη

Μέσα από ένα insta story η Ιωάννα έκανε γνωστό, πως σήμερα 29/6 ταξιδεύει στην Γαλλική Ριβιέρα μαζί με την κολλητή της Στέλλα και φυσικά το γιο της. Το ταξίδι αυτό θα είναι για εκείνη και τη φίλη της με το Δημήτρη να μένει πίσω.

«Άντε να το πάρει το ποτάμι! Θα πάω με την κολλητή μου, τη Στελλίτσα, Γαλλική ριβιέρα, δεν έχω ξαναπάει, πολύ χαίρομαι! Δηλαδή Σεν Τροπέ, Μόνε Κάρλο, Νίκαια. Με το Νουνίτο εννοείται, οπότε θα πάμε girls trip με το μωράκι μας εννοείται.

Η Στέλλα θα είναι και η νονά του παιδιού, και ο Μανίκας και οι δύο!», είπε η Ιωάννα Τούνη.