Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Μαρτίκα και Ανδριώτου: «Πρώτα την έπεφτε σε εμένα και μετά πήγε σε εκείνη»

Άφωνοι οι δημοσιογράφοι με τις ατάκες της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Μαρτίκα και Ανδριώτου: «Πρώτα την έπεφτε σε εμένα και μετά πήγε σε εκείνη»

Στο πάρτι του Down Town έδωσε το παρών μεταξύ άλλων και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία για ακόμα μια φορά κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις της για την πρώην κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου - ειδικά μετά τις χθεσινές δηλώσεις της - και τον σύντροφο αυτής, Σπύρο Μαρτίκα.

Αυτή την φορά η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και επιχειρηματίας δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της κι έκανε δηλώσεις που σίγουρα θα... απαντηθούν από την άλλη πλευρά, αφού η ιστορία έχει δείξει πως η δράση φέρνει και αντίδραση.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα δυο πρόσωπα! Τι λάθος έκανα, μόνο το στήθος μου που δεν έβγαλα πέρυσι να της δώσω να την θηλάσω γάλα, όλα τα άλλα τα έκανα. Τι κακό έκανα πια για να βάλλομαι τόσο πολύ όπου πηγαίνω να με ρωτάνε για το ζεύγος. Πραγματικά αρνούμαι. Με ρωτάνε αν είναι αληθινή η σχέση, αν θα κάνουν παιδιά και λέω ρωτήστε τα παιδιά μακάρι λέω να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Είμαι προξενήτρα σωστή αφού εγώ τους προξένεψα. Δεν θυμάσαι που την έπεφτε πρώτα σε μένα και μετά πήγε σε εκείνη;»

«Από τότε που έφυγαν κάποιοι "φίλοι" από τη ζωή μου...»

Υπενθυμίζουμε πως σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Όλα γίνονται για καλό. Βιώνω την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου ως τώρα μπορώ να πω. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί από τότε που έφυγαν κάποια άτομα από τη ζωή μου και κάποιοι "φίλοι" και ο πρώην σύντροφος. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί και δίνουν δώρα και σε αυτό θα σταθώ. Ελεύθερη είμαι και η αλήθεια είναι ότι αν δεν βρεθεί κάτι πολύ συγκλονιστικό δεν θα ξαναδεσμευτώ».

Και στην ερώτηση "Ανάμεσα στους πρώην φίλους είναι και η Βρισηίδα;", απάντησε αμέσως: "Ναι".