«Bγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι...» - Συγκλονίζει ο Νίκος Φλωρινιώτης με τη μάχη του με τον καρκίνο

«Άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Bγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι...» - Συγκλονίζει ο Νίκος Φλωρινιώτης με τη μάχη του με τον καρκίνο

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν σήμερα 29/6 και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε τη "μάχη" που δίνει με τον καρκίνο, εξαιτίας μιας κρεατοελιάς που αφαίρεσε από τον ώμο του.

Επίσης, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια του πατέρα του, λέγοντας πως μέχρι και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έχει φύγει από τη ζωή...

Η εξομολόγηση του Νίκου Φλωρινιώτη

«Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά για την κατάσταση της υγείας του μετά την ανακάλυψη πως έχει καρκίνο.

Και αποκάλυψε: «Αυτό ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση... σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα. Τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Το θέμα είναι ότι εγώ πόναγα πάρα πολύ. Είχε μπει μέσα στα στον μυ νεύρα. Έχω ξεκινήσει τις θεραπείες μου. Κάνω ανοσοθεραπεία είναι πιο εξελιγμένη μέθοδος από την χημειοθεραπεία. Δεν έχει τουλάχιστον τις ίδιες παρενέργειες που έχει η χημειοθεραπεία. Φυσικά, μη λέω μεγάλες κουβέντες γιατί μετά μπορεί να χρειαστεί... Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος το μυαλό σου πάντα πάει στο κακό».

«Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει "εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου" Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε», εξομολογήθηκε.

Τα λόγια του για τον πατέρα του, συγκινούν: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, ότι πέθανε ο πατέρας μου. Έμενα με τους γονείς μου και τους ζούσα κάθε μέρα. Δεν πρόβαλα να πω στον πατέρα μου πόσο πολύ τον αγαπάω».

Δείτε επίσης: «Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου» - Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη