«Μας ήταν λίγο ξαφνικό και ας ακουγόταν...» - Το σχόλιο της Μενεγάκη για την παραίτηση του Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μας ήταν λίγο ξαφνικό και ας ακουγόταν...» - Το σχόλιο της Μενεγάκη για την παραίτηση του Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ να ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την ήττα του στις εκλογές, ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα 29/6 με δημόσια ομιλία του σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική.

«Είναι ορισμένες στιγμές που καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις. Έχω πια την εμπειρία αυτές τις αποφάσεις να μην τις λαμβάνω εν θερμώ. Να αποφασίζω με ψυχραιμία κι αυτό έκανα για τρία 24ωρα. Στη δήλωσή μου το βράδυ των εκλογών είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πια κλείσει έναν μεγάλο ιστορικό κύκλο. Μίλησα επίσης για την ανάγκη δύσκολων αποφάσεων που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ όλες τις τότε δηλώσεις του). Λαμβάνουμε τέλος σε νεοτροπίες που μας κόστισαν αρκετά», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του - δείτε την όλη εδώ.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν με τους συνεργάτες της σχολίασαν την παραίτηση του, με την παρουσιάστρια να δηλώσει πως η είδηση ήταν ξαφνική παρόλο που ακουγόταν έντονα.

Όσα είπε η Μενεγάκη για την παραίτηση Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όπως είδατε και εσείς, τουλάχιστον για μας ήταν λίγο ξαφνικό και ας ακουγόταν πολύ το τελευταίο διάστημα ειδικά μετά τις τελευταίες εκλογές ότι μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον πρόεδρο τους τον κύριο Αλέξη Τσίπρα… Nα που και σήμερα την ώρα που ετοιμαζόμασταν και χαζεύαμε το δελτίο μας, είδαμε ότι ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε στο Ζάππειο, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και έκανε δηλώσεις όσον αφορά το μέλλον του στο ΣΥΡΙΖΑ ως πρόεδρο. Με λίγα λόγια είπε ότι στις εκλογές που θα γίνουν τις εσωκομματικές ο ίδιος δεν θα λάβει μέρος, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το ακούσω. Δηλαδή ποια είναι η επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ αν ο ίδιος δεν θέλει να μέρες αυτές τις εκλογές, παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;», ανέφερε μεταξύ άλλων.