«Δε μου αρέσει! Για ποιο λόγο να το πεις;» - Δημόσιο άδειασμα από την Καινούργιου στο Βασάλο για τη συνέντευξη του στον Fipster

Σχετικά με τις προσωπικές του στιγμές στο Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μου αρέσει! Για ποιο λόγο να το πεις;» - Δημόσιο άδειασμα από την Καινούργιου στο Βασάλο για τη συνέντευξη του στον Fipster

Η συνέντευξη, που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 28/6 με τα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor all star να προκαλούν μεγάλη αίσθηση.

Ο Βασάλος ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε παράλληλα και για το κομμάτι του σεξ, τονίζοντας, πως έγινε στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι έκαναν) με τον ίδιο να παραδέχεται, πως δεν έκανε.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε την Πέμπτη 29/6 στο Super Κατερίνα με το πάνελ και την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου να κάνουν τα σχόλιά τους.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνέντευξη του Βασάλου στον Fipster

«Εμένα μου αρέσει η άνεση η τηλεοπτική πάρα πολύ και να βλέπω κουβέντες που είναι χαλαρές, μεταξύ φίλων. Αυτό που βλέπω όμως τώρα δεν μου αρέσει. Ήξεραν ότι θα προβληθεί και τηλεοπτικά. Για ποιο λόγο να το πεις; Ή πες το όνομα ή μην το πεις καθόλου...δεν ξέρω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Βασάλος εκθέτει γνωστό τηλεοπτικό δικηγόρο για ερωτική πρόταση

«Με φλερτάρουν στο instagram αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30 χιλιάδες ευρώ;” Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινε και με λιγότερα αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και μια δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο: «Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;” Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω».