«Το έκανε πάντα αυτό» - Τέλος η ανησυχία για το Νότη Σφακιανάκη

Σχετικά με τον αποστασιοποίησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αποστασιοποίηση του Νότη Σφακιανάκη από τα μέσα έχει αποτελέσει θέμα των ημερών, αφού από τη μία προβάλλονται οι δηλώσεις φίλων και γνωστών του και από την άλλη καλλιτεχνών, που είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του.

Ο ίδιος όσο το όνομα του παίζεται στα πάνελ εξακολουθεί να παραμένει, όπου βρίσκεται με μερικού ωστόσο να ανησυχούν για το αν είναι καλά στην ψυχική και σωματική του υγεία (δείτε εδώ τα πρόσφατα καρφιά για το Νότη από πολύ γνωστό αθλητή).

Η νέα δήλωση, που έγινε στο Super Κατερίνα από την Αποστολία Ζώη και προβλήθηκε την Πέμπτη 29/6 δίνει μερικές εξηγήσεις, με την ίδια να τονίζει, πως ο Σφακιανάκης συνήθισε να παίρνει το χώρο και το χρόνο του.

Οι δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη για την αποστασιοποίηση του Νότη Σφακιανάκη

«Κάποιοι τον ψάχνουν, το έκανε πάντα ο Νότης. Του αρέσει η μοναξιά του, τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα εγώ από τον καιρό που δουλεύαμε παρέα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα με τον Νότη. Είναι ένας άνθρωπος που πραστατεύει τους συνεργάτες του πολύ, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς μία συνεργασία και να τα ξέρεις όλα από την αρχή. Εύχομαι να είναι καλά, μου είπαν ότι τον ψάχνουν και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι άσχημο», είπε η Αποστολία Ζώη.

Σοβαρή αποκάλυψη για το λόγο "εξαφάνισης" του

Σε μια αποκάλυψη για τον Νότη Σφακιανάκη προχώρησε ο Νίκος Συρίγος, στις 18/6 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Ο δημοσιογράφος, έκανε γνωστό πως επικοινώνησε με κοινούς τους γνωστούς και έμαθε τι ήταν αυτό που συνέβη και έκανε τον τραγουδιστή να απομονωθεί.

Βέβαια, δεν πέρασε σε λεπτομέρειες καθώς δεν ήθελε να θίξει περεταίρω το ζήτημα, καθώς μίλησε για αισχρό και χυδαίο γεγονός από πολύ δικό του άνθρωπο, αλλά όχι συγκεκριμένο.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να σας πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο. Όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά.

Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει, εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και ότι θα επιστρέψει τον Χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει. Μακάρι να κάνει λάθος ο αδερφός του και να επιστέψει»

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο», αποκάλυψε ο Νίκος Συρίγος.

Πολλά είναι τα όσα γράφονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη, την σχέση με την γυναίκα του (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της) αλλά και την εξαφάνισή του. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα;