Ρίγη συγκίνησης - Κίνηση ανθρωπιάς από το Στάθη Σχίζα

Πολύ σημαντική η βοήθειά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στάθης Σχίζας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε δύο κύκλους του Survivor και στη συνέχεια δημοσιότητα πήρε η προσωπική του ζωή μέσα από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο ίδιος ασχολείται με το επιχειρείν αφού μαζί με την οικογένειά του διατηρεί εταιρεία με κοσμήματα, για την οποία ο Στάθης δε μιλάει συχνά. Αυτό για το οποίο δε μιλάει επίσης συχνά, αλλά είναι γνωστό είναι κινήσεις ανθρωπιάς, που κάνει.

Μέρος από το έπαθλο του στο Survivor, ως νικητής πήγε σε νοσοκομείο με παιδιά, που παλεύουν με τον καρκίνο, ενώ την Πέμπτη 29/6 μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram γνωστοποίησε, πως ολοκλήρωσε δωρεά φαρμακευτικού υλικού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων (δείτε εδώ τη συγκινητική αποκάλυψη για την κόρη του).

Η δωρεά του Στάθη Σχίζα

«Η χθεσινή μας επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΕΛΠΙΔΑ», πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και με αφορμή να δωρίσουμε φαρμακευτικό υλικό, καθώς και παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διοικητή των νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», κ. Μανώλη Παπασάββα την Γενική Γραμματέα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, κ. Τζωρτζίνα Έλληνα και την Τομεάρχη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» κ. Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν στη μονάδα», έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Πόσα λεφτά κέρδισε φέτος ο Σχίζας από το Survivor All Star

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι η συμμετοχή του είχε συζητηθεί αρκετά, και τότε κάποιοι καλοθελητές βιάστηκαν να πουν πως είχε κάνει διαφορετική οικονομική συμφωνία με την παραγωγή, σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που είχαν το πλαφόν των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Εκείνος, βέβαια, το διέψευσε στις κάμερες κατηγορηματικά...

Οπότε, με βάση τους γρήγορους υπολογισμούς μας και το δεδομένο πως ο Στάθης Σχίζας αμειβόταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, φέτος έφυγε έχοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό 45.000 ευρώ παραπάνω από ότι πριν!

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι την προηγούμενη σεζόν είχε βγει νικητής του παιχνιδιού και με βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει τότε είχε κερδίσει συνολικά από το παιχνίδι 118.000 ευρώ.