Αποκλειστικό: Μεγάλη συγκίνηση για τον Οικονομόπουλο - Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη των γενεθλίων του (Βίντεο)

Βεγγαλικά, τούρτα και ένα υπέροχο μήνυμα από τους συνεργάτες του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Μεγάλη συγκίνηση για τον Οικονομόπουλο - Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη των γενεθλίων του (Βίντεο)

Η περιοδεία του Νίκου Οικονομόπουλου στην Αυστραλία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έτσι ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τη Θεσσαλονίκη να αποτελεί πρώτο σταθμό.

Το βράδυ της Πέμπτης 29/6 και συγκεκριμένα στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας διοργανώθηκε η απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού για το κοινό του Οικονομόπουλο με το Youweekly.gr να είναι εκεί εξασφαλίζοντας αποκλειστικά πλάνα από εσάς (δείτε εδώ).

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Οικονομόπουλου και η συγκίνησή του

Στα highlights της βραδιάς δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη συγκίνηση του τραγουδιστή αλλά και την έκπληξη, που δέχτηκε. Με αφορμή τα γενέθλια, που είχε ο Νίκος ένιωσε πολύ ιδιαίτερα συναισθήματα με όσα είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του για εκείνον, λέγοντας με βουρκωμένα μάτια: «Αυτή είναι η χαρά μου να είμαι δίπλα σας και να σας τραγουδάω»!

Η εμφάνιση της Ασημένιας Καμτσή στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, καθώς πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία βιώνει και την προσωπική, αφού πρόσφατα έγινε νονός στον γιο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την βάφτιση), ενώ βρίσκεται και σε σχέση με μία μελαχρινή καλλονή, η οποία τον έχει "ξετρελάνει".

Ο λόγος για την Ασημένια Καμτσή, με την οποία φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά, πριν λίγους μήνες, όπου βρέθηκαν στο Παρίσι για τα γυρίσματα του video clip «Πρέπει, δεν πρέπει». Αν και το πρόγραμμα του τραγουδιστή είναι δύσκολο, λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας του, προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο ώστε να συναντιούνται, με το μοντέλο να προσπαθεί να διευκολύνει τον καλό της με όποιο τρόπο μπορεί (δείτε εδώ την εμφάνισή τους στα μπουζούκια μαζί με τους γονείς της νεαρής).

Τις προάλλες, δηλαδή, όπου ο καλλιτέχνης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για συναυλία, εκείνη έδωσε το παρόν στο Θέατρο Γης και τραγουδούσε όλη την ώρα τα κομμάτια του από τις κερκίδες. Δημοσίευσε, μάλιστα, και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.