«Η προσωπική ιστορία με είχε πληγώσει πάρα πολύ! Bγήκα και μίλησα για το AIDS και κάπως...» - Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου

«Ήταν ένα πράγμα που το βίωσα στο φουλ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η προσωπική ιστορία με είχε πληγώσει πάρα πολύ! Bγήκα και μίλησα για το AIDS και κάπως...» - Συγκινεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29/6 ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς Γη της Ελιάς, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα (δείτε τη νέα σειρά που ετοιμάζει) αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Dream Show και στην εξομολόγηση που είχε κάνει για το θάνατο της μητέρας του από AIDS όταν εκείνος ήταν 12 ετών. Όπως είχε αποκαλύψει, τον ιό τον έφερε στο σπίτι τους ο πατέρας του...

Η εξομολόγηση του Ανδρέας Γεωργίου για το Dream Show και την οικογένεια του

«Όταν μπήκα στο Dream Show δεν ήξερα τι σημαίνει ριάλιτι, όμως μπαίνοντας είχα πλήρη άγνοια κινδύνου. Στην ουσία έκανα μια επιλογή που μπορεί να μην ήταν η πιο σωστή αλλά δεν θα την άλλαζα και αν πήγαινα πίσω θα το ξανάκανα. Σε ένα live είχε βγει όλη αυτή η προσωπική ιστορία που με είχε πληγώσει πάρα πολύ, γιατί τότε είχα μιλήσει μέσα στο σπίτι με τον κ. Μικρούτσικο. Εγώ δεν ξέρω τώρα αν πρέπει την κατάσταση αυτή να την συζητήσω σε λεπτομέρεια...

Δεν ήξερα ότι όλο αυτό θα ήταν μια τύπου συνέντευξη που θα έπαιζε στα μεσημεριανά και θα είχε τόση μεγάλη έκθεση στον κόσμο και ξαφνικά, στο live της Κυριακής, βγαίνει ο πατέρας μου φάντης μπαστούνης μπροστά μου γιατί είχε γίνει μεγάλος ντόρος τότε με αυτή την ιστορία. Όμως, θα πω σου πάλι, από όλη αυτή την ιστορία κράτησα το θετικό. Που ποιο ήταν; Ότι βγήκα και μίλησα για το AIDS και κάπως απενοχοποιήθηκε όλο αυτό και νιώθω ότι καλώς έγινε έτσι», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Δεν το επιδίωξα σε καμία περίπτωση. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, όταν γύρισα στην Κύπρο, σταματούσαν στο δρόμο τα αυτοκίνητα για να μου μιλήσουν. Ήταν ένα πράγμα που το βίωσα στο φουλ, όλη αυτή την απήχηση που είχε αυτό το πράγμα στον κόσμο. Μετά από αυτό κιόλας, μιλώντας για την προσωπική αυτή ιστορία, όταν είδα ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά με αγκάλιασε, ένιωσα όμορφα», συμπλήρωσε.

«Αυτό που με στεναχώρησε όμως ήταν ότι μίλησα για την οικογένεια μου και αυτομάτως μίλησα για τα αδέλφια μου, για τον πατέρα μου, για την μητέρα μου, για την γιαγιά μου. Αφορούσε δηλαδή όλους αυτό το πράγμα και δεν είχα συνεννοηθεί εγώ με αυτούς τους πολύ δικούς μου ανθρώπους για το εάν είναι ΟΚ. Οπότε είχα μια αγωνία πως είναι για τους υπόλοιπους, τους είχα όμως και πάλι δίπλα μου και γύρισε όλο σε θετικό», ολοκλήρωσε.

Η επιθυμία του να αποκτήσει παιδί

«Όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν ότι ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά σε μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό δεν ήταν για μένα γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με την πορεία μου. Έχω σκεφτεί ότι μπορεί τελικά να κάνω παιδιά με μια φίλη μου, με παρένθετη μητέρα, μπορεί να υιοθετήσω. Νιώθω έτοιμος να κάνω οικογένεια. Έχω ψάξει το θέμα της παρένθετης μητέρας αλλά είναι δύσκολο και μου δημιούργησε ένα άγχος», αποκάλυψε στη συνέχεια σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Η φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έπεισε τον καλεσμένο του, Ανδρέα Γεωργίου να καλέσει τον συνάδελφό του και πρωταγωνιστεί της σειράς Γη της Ελιάς για να του κάνει φάρσα πως στο νέο κύκλο θα πρέπει να κάνει πιο... αποκαλυπτικές σκηνές.

«Θέλουμε να κάνουμε μια κουβέντα για την τρίτη σεζόν. Είσαι άνθρωπος που έχει το κωμικό στοιχείο αλλά κάπως να μεταπηδάει από το σοβαρό στο πιο κωμικό, ίσως και να μπερδέψουμε λίγο το κοινό. Δηλαδή μπορεί αυτό που βλέπει να είναι σαν να φεύγει από την πραγματικότητα ο ρόλος και κάπως να φαντάζεται πράγματα. Όμως αντιλαμβάνεσαι πως και η φαντασία θέλει οπτικοποίηση, μην σε φοβίσει αυτό που θα σου πω. Θα στο πω, μπορεί να σου ακουστεί λίγο κάπως, αλλά θα το αναλύσουμε μετά.

Ο Λυκούργος έχει φτάσει σε μια ηλικία που μπορεί , όπως κάθε άντρας σε αυτή την ηλικία, να θέλει λίγο spicyness στη ζωή του. Δηλαδή να φωτίσουμε την πιο ρηχή πλευρά του χαρακτήρα του και να περάσει μια φάση που θα σκέφτεται μόνο το σεξ και τίποτα άλλο. Εκεί λοιπόν αυτό που σκεφτήκαμε, αυτό που θα κάνει δηλαδή αίσθηση, θα στο πω και μην φοβηθείς με αυτό, είναι να υπάρχουν λίγο πιο αποκαλυπτικές σκηνές» του πρότεινε ο Ανδέας Γεωργίου.

Και συνέχισε: «Σκέφτηκα ότι τώρα έχουμε λίγο χρόνο μέχρι να γίνει αυτό, που θα σε βοηθήσει πολύ και στην κίνηση Γιώργο, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει την hot yoga. Αυτό είναι yoga βασικά αλλά είναι συγκεκριμένο που το κάνεις γυμνός με ένα ειδικό εσώρουχο που βάζουν».

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο! Όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγάλω ρούχα! Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα! Ναι, αντράκι μου εγώ δεν έχω, παιδί μου, το κουράγιο να κάνω τέτοιο πράγμα», του απάντησε κατηγορηματικά ο κ. Παρτσαλάκης.