Εκτός Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Δεν βρίσκεται σήμερα 30/6 στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Με μια απώλεια έκανε έναρξη σήμερα 30/6 η εκπομπή Super Κατερίνα, περίπου μια εβδομάδα πριν ρίξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και επιστρέψει από Σεπτέμβρη στις οθόνες μας. Όπως έχει γίνει γνωστό, όλοι οι συνεργάτες της παραμένουν στις θέσουν του και του χρόνου, αφού έχουν αποδείξει πως παρά τους τσακωμούς και τις εντάσεις, είναι μια επιτυχημένη "συνταγή".

Σήμερα ωστόσο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έλειπε από την θέση του με τους συνεργάτες του να καλύπτουν το κενό που άφησε...

Η ανακοίνωση της Καινούργιου για τον Κωνσταντινίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε σε όλους τους εορτάζοντες, ενώ για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη είπε απλά πως σήμερα δεν θα βρίσκεται κοντά τους.

Ξεκαθαρίστηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος και σε ότι αφορά τους τηλεθεατές, που παρακολουθούν την πρωινή ζώνη του Alpha και το Super Κατερίνα τα νέα είναι ευχάριστα, αφού η εκπομπή έχει πάρει πράσινο φως για του χρόνου.

Η ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου έχει γίνει εδώ και καιρό, ωστόσο δεν είναι για την ώρα εντελώς ξεκάθαρο ποια πρόσωπα θα δούμε του χρόνου μαζί της στο πάνελ (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Καινούργιου για την επόμενη σεζόν).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί μία κολώνα της εκπομπής με βάση την εμπειρία του με την απόφαση για το αν μένει ή φεύγει να είναι στο χέρι! Τα πράγματα φαίνεται, πως οδηγούνται προς το ναι με βάση τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας την Πέμπτη 22/6.

«Το ξαναλέω η δική μου πρόθεση είναι να μην αλλάξει καθόλου η ομάδα, εγώ δε θα ήθελα να αλλάξει τίποτα και κανένας...Ξέρω ότι στο ραντεβού με το Νίκο είπες, πως θες να συνεχίσεις μαζί μου. Έτσι μου είπε ο Κοκλώνης, που είναι παραγωγός. Πλάκα κάνω, αλλά μου είπε κάτι καλό.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.