«Τουλάχιστον από τις συζητήσεις...» - Ο Ταλάντσεβ διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Διαφωνώ κάθετα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τουλάχιστον από τις συζητήσεις...» - Ο Ταλάντσεβ διαψεύδει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Ταλάντσεβ σε δημόσια έξοδό του και τον ρώτησαν για το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, ρώτησαν τον πρώην παίκτη για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα με αφορμή τον τσακωμό τους.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας είπε στους δημοσιογράφους πως ο Σπύρος της την έπεφτε μέσα στο παιχνίδι και αφού δεν είδε ανταπόκριση τότε πήγε στην Βρισηίδα Ανδριώτου - δείτε τις δηλώσεις της.

Οι δηλώσεις του Ταλάντσεβ για την Ευρυδίκη και η διάψευση

«Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εγώ προσωπικά δεν είδα τέτοια συμπεριφορά από τον Σπύρο. Εγώ ξέρω γενικά ότι ο Σπύρος είχε δείξει ενδιαφέρον από την αρχή του παιχνιδιού για τη Βρισηίδα, τουλάχιστον από τις συζητήσεις που είχαμε κάνει μέσα στο παιχνίδι δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Το "άδειασμα" του στον Τάκη Καραγκούνια

Ο πρώην παίκτης του Survivor λοιπόν, δεν δίστασε να τον κράξει άσχημα όταν είχε αποχωρήσει, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, λέγοντας πως μόνο βρίζει και πως χάρηκε που έφυγε από το ριάλιτι.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου... το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς με φετινούς, του Survivor. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις. Τον είδαμε και φέτος πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε, είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ για την αποχώρηση του Τάκη.

«Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη Καραγκούνια να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor, είχε μία πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες μέσα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε μετά από λίγο.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Σε βγάΖει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», ανέφερε στην συνέχεια.

«Για εμένα η συμπεριφορά του Ηλία Μπόγδανου είναι απαράδεκτη γιατί ξέρουμε το ότι συμμετείχε και ο ίδιος σε αυτό το χαρτάκι, απλά ο βλάκας της υπόθεσης βγήκε ο Γκότσης γιατί το παραδέχτηκε», είπε για το λόγο αποβολής του Ηλία Γκότση.