Με ολόλευκο σύνολο και θέα το γαλάζιο της θάλασσας - Βάφτισε την κόρη της η Πέννυ Μπαλτατζή

Φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με ολόλευκο σύνολο και θέα το γαλάζιο της θάλασσας - Βάφτισε την κόρη της η Πέννυ Μπαλτατζή

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της έζησε η Πέννυ Μπαλτατζή. Μαζί με τον σύζυγό της και έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, βάφτισαν την κορούλα τους, η οποία πήρε το όνομα Αμέλια.

Το μυστήριο έγινε σε ένα πολύ όμορφο εκκλησάκι με θέα τη θάλασσα, ενώ η τραγουδίστρια έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο λευκό σύνολο της. Το όλο σκηνικό ήταν παραδεισένιο και θέλησε να μας δείξει μερικές στιγμές μέσα από φωτογραφίες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την βάφτιση, αποκαλύπτοντας μας επίσης και τις νονές της μικρής Αμέλιας.

Να σημειωθεί πως η Πέννυ Μπαλτατζή πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αποβολές που βίωσε στο παρελθόν, ωστόσο σήμερα κατάφερε να έχει δυο πανέμορφα παιδάκια.

Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Πέννυς Μπάλτατζη

«Ήρθατε με τα χαμόγελα κ τη αγάπη σας ,όλοι φίλοι που σας έχουμε μέσα στην καρδιά κ στη σκέψη μας πάντα
Η Αμέλια μας μαθαίνει κάθε μέρα την αξία της στιγμής…να απολαμβάνει ,να ζει ,να αφουγκράζεται…ξέρουν τα παιδιά κ εμείς μαζί τους ξαναθυμόμαστε», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση.

«Η Αμέλια έχει τρεις νεράιδες στη ζωή της…

Το Κατερινάκι μου που την ξέρω από την πιο γλυκιά και άγρια μου ηλικία αυτή της εφηβείας ,τη Μάρλεν μου που τη γνώρισα τόσο ομορφα μέσα από τη δουλειά μου αλλά καθόλου τυχαία και τη Βασιλικη μου που ήρθε για να μείνει κι αυτή για πάντα

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Φαίδραπου μας φρόντισε τόσο διακριτικά,όμορφα και με τους υπέροχους συνεργάτες της είχαμε ότι πιο ρομαντικό θα μπορούσαμε….θυμηθήκαμε κ λίγο τη μέρα του γάμου μας», έγραψε στη δεύτερη.