«Ένιωθα πολύ ανήμπορη! Με διέλυσε...» - Η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή για τις αποβολές που είχε

Σήμερα έχει δύο παιδάκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένιωθα πολύ ανήμπορη! Με διέλυσε...» - Η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή για τις αποβολές που είχε

Η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν καλεσμένη το Σάββατο 22/4 στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' με την ίδια να κάνει εξομολογήσεις για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την πορεία της στο κομμάτι της μητρότητας!

Η τραγουδίστρια σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο μέσα από όσα περιέγραψε έκανε γνωστό, πως το ταξίδι, που πέρασε μέχρι να αποκτήσει τα παιδιά της δεν ήταν τόσο εύκολο, αφού είχε πρώτα δύο αποβολές.

Σε κάθε περίπτωση, η Πέννυ Μπαλτατζή έδωσε δύναμη και πολύ κουράγιο σε όσες γυναίκες έχουν βιώσει το αίσθημα της αποτυχημένης εγκυμοσύνης, δίνοντας και μία διαφορετική ερμηνεία στο γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο (δείτε εδώ το ιδιαίτερο όνομα, που θα δώσει στην κόρη της).

Η εξομολόγηση της Πέννυ Μπαλτατζή για τη δεύτερη αποβολή της

«Μετά από λίγους μήνες που έμεινα έγκυος, μαθαίνουμε ότι το μωράκι δε μεγαλώνει σωστά, δεν τρέφεται σωστά, δεν έχει σωστό μέγεθος. ''Πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, πρέπει να κάνεις διακοπή''. Οπότε πήραμε τη μεγάλη απόφαση να κάνουμε διακοπή, η οποία βέβαια ήταν πολύ συνειδητή και λέω: ''Η φύση ξέρει, η φύση μας προστατεύει, δε θέλω ποτέ να φέρω στον κόσμο έναν άνθρωπο, που θα είναι δυστυχισμένος, θέλω να είναι ένα παιδί που θα μπορεί να παίξει χαρούμενο στην παιδική χαρά και να είναι χαρούμενο''.

Έγινε αυτό και μετά από έξι μήνες μένω έγκυος και κάνω εξωμήτριο. Το πρώτο δε με διέλυσε, το δεύτερο με διέλυσε, μετά ματαιώθηκα πάρα πολύ και ένιωθα πολύ ανήμπορη για το οτιδήποτε και τότε δούλευα φουλ», είπε μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.