Έτσι θα τη φωνάζουν - Η Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της

Πολύ πρωτότυπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτσι θα τη φωνάζουν - Η Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της

Η Πέννυ Μπαλτατζή βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο και από ότι φαίνεται ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της ήρθε για να την ολοκληρώσει κάτι, που φαίνεται από τις πολύ τρυφερές φωτογραφίες, που δημοσιεύει με το μικρό της κοριτσάκι.

Δε θέλει να κρατάει κρυφή την ευτυχία της, αφού είχε μοιραστεί με τον κόσμο όλη την εμπειρία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 28/7 δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία με το παιδάκι της στο instagram και αυτή τη φορά αποκάλυψε το όνομα, που πρόκειται να της δώσουν. Το όνομα λοιπόν, αυτής... Αμέλια!

Η Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης της

Μπαλτατζή - Όνομα μωρού

Τα πρώτα λόγια λίγο μετά την γέννα της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία πριν από λίγες ώρες γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Τζούτη, το οποίο περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία.

Η ίδια έχει ακόμα ένα παιδί τον Κάρολο που είναι δύο ετών, ενώ γέννησε το κοριτσάκι το βράδυ της Δευτέρας 20/6 πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Η τραγουδίστρια που είναι πολύ ενεργή στα social media αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για πολλά θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη της αλλά και την γέννα.

«Θέλω να σα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι, βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Όλα καλά, νιώθω δυνατή, νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ αν και γέννησα πολύ εύκολα, σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.