«Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο Νουνίτο είναι παιδί μου» - Μεγάλη ταλαιπωρία στην Γαλλία για την Ιωάννα Τούνη και το γιο της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο Νουνίτο είναι παιδί μου» - Μεγάλη ταλαιπωρία στην Γαλλία για την Ιωάννα Τούνη και το γιο της

Μετά τις διακοπές της στην Μύκονο (δείτε βίντεο) η Ιωάννα Τούνη μαζί με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη και το μωράκι της, ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Γαλλία. Το πρόγραμμα τους είναι να περάσουν από Νίκαια, Μόντε Κάρλο και Κάννες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr να σημειωθεί πως, η επιχειρηματίας πήγε στην Γαλλία μαζί με την νονά του Νουνίτο για να κανονίσουν τα της βάφτισης (δείτε που θα γίνει).

Οι δυο φίλες βρίσκονται στην Γαλλική Ριβιέρα από χθες 29/6 και αμέσως με το που πάτησαν το πόδι τους εκεί, ξεκίνησε η ταλαιπωρία λόγω του μωρού. Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι συνέβη στην Γαλλίδα με την Ιωάννα Τούνη;

Όπως έκανε γνωστό δεν τους άφηναν να μπουν στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού είναι στα ελληνικά και δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είναι παιδί της επειδή είναι Αλεξάνδρου και όχι Τούνη που είναι το δικό της επίθετο.

«Αχ και να ξέρετε τι σοκ περάσαμε. Δεν μας αφήνουν να μπούμε στο ξενοδοχείο γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του Νουνι ήταν στα ελληνικά και δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο Νουνίτο είναι παιδί μου», έγραψε στην ανάρτηση της στα story.

«Δεν έχω κάνει story εδώ και ώρα, είχαμε κάτι θέματα με τα χαρτιά του μωρού και το αν είναι δικό μου μωρό γιατί είναι Αλεξάνδρου και εγώ είμαι Τούνη.. Έχουμε να πάμε στην κράτηση και έχουμε αργήσει πάρα πολύ, δεν ξέρω αν θα μας δεχτούν... αυτά εδώ πέρα είμαστε, περιμένουμε ταξί», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Τέλος καλό όλα καλά ωστόσο, καθώς κατάφεραν να μπουν στο ξενοδοχείο και να κάνουν τσεκ ιν στο δωμάτιο τους, όπως επίσης και να προλάβουν την κράτηση που έκαναν σε εστιατόριο για να απολαύσουν το πρώτο τους βράδυ στην Γαλλία.