«Μόνο ο Νικόλαος Μουτσινάς...» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το οριστικό τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Το "αντίο" του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μόνο ο Νικόλαος Μουτσινάς...» - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το οριστικό τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Μια μια οι εκπομπές ολοκληρώνονται για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Πρώτη έριξε αυλαία η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN με δάκρυα στα μάτια, ενώ σειρά έχει το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι, κάνοντας ένα break πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση σε νέο κανάλι και με νέα εκπομπή.

Σήμερα 30/6 λοιπόν είναι η τελευταία εκπομπή και ο ΣΚΑΙ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το μεγάλο φινάλε το οποίο θα έχει πολλούς καλεσμένους και θα είναι γεμάτο διασκέδαση και μουσική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Καλό Μεσημεράκι και το Νίκο Μουτσινά

"Κάθε χρόνο είναι το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πάρτι! Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

4 ΧΡΟΝΙΑ καθημερινό, τηλεοπτικό, ξεφάντωμα

696 εκπομπές,

αληθινής χαράς,

με δημιουργικό κέφι,

αμέτρητες στιγμές γέλιου,

δύσκολες στιγμές,

άβολες στιγμές,

εκπλήξεις,

περισσότερους από 1.000 καλεσμένους στο πλατό,

και φίλους, πολλούς φίλους!

Σήμερα στις 14.50, η τελευταία εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ θα τα έχει όλα! Ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι από αυτά που μόνο ο Νικόλαος Μουτσινάς και η ομαδάρα του μπορούν να διοργανώσουν!

Για να κλείσει όμορφα ένας κύκλος, έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε: με γέλιο, χαρά, τραγούδια, θετική διάθεση και καλή τηλεόραση!

Νικόλαε, Βάνια, Alcatrash και ομαδάρα,

Η καναλάρα σας ευχαριστεί και σας εύχεται τα καλύτερα!

Εις το επανιδείν!"

Τα συγκινητικά λόγια για τους συνεργάτες του

Προτελευταία εκπομπή χθες 29/6 για τον Νίκο Μουτσινά και έκανε ακόμη μια αναφορά στο φινάλε. Ευχαρίστησε τους τηλεθεατές της εκπομπής, αναφέροντας πως μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια, απέκτησε έναν νέο κύκλο ανθρώπων που έγιναν φίλοι του.

«Είναι αυτές οι ώρες που λέω πάντα κάτι....Θέλω να πω ένα, πραγματικά, πολύ ειλικρινές ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο αυτά τα 5 χρόνια, γιατί κάπως νιώθω πολύ ευλογημένος γιατί έχει τύχει να συνεργάζομαι συνήθως με ανθρώπους που είναι φίλοι μου, που είναι πολύ μοναδικό. Εδώ, λοιπόν, μέσα στα 5 χρόνια απέκτησα έναν κύκλο ανθρώπων που τους θεωρώ φίλους μου, με κάποιον τρόπο, καταλαβαίνετε. Και κάπως θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μας δώσατε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτό το πάρτι για 5 ολόκληρα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.