«Αχ Παναγία μου! Ο Κωνσταντίνος είναι...» - Η αντίδραση της Βαλαβάνη στην αποκάλυψη του Βασάλου πως αυνανίστηκε στο Survivor All Star

«Με τον Κωνσταντίνο που έχουμε ζήσει πολλά πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αχ Παναγία μου! Ο Κωνσταντίνος είναι...» - Η αντίδραση της Βαλαβάνη στην αποκάλυψη του Βασάλου πως αυνανίστηκε στο Survivor All Star

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις σχέσεις που έχουν σήμερα παρά το τέλος στην σχέση τους.

Βέβαια, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά της. «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και κάνω διάφορες συζητήσεις. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, θέλω να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη», είπε αρχικά.

Οι δηλώσεις της Βαλαβάνη για τον Βασάλο

«Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μιλάμε και τα πράγματα είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με τον Κωνσταντίνο που έχουμε ζήσει πολλά πράγματα είμαστε και οι δυο άνθρωποι που θέλουμε να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο στη ζωή του και να υπάρχει μια ωραία σχέση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ενώ, την συνέχεια ρωτήθηκε για τις πικάντικες αποκαλύψεις που έκανε ο Βασάλος για την σεξουαλική ζωή του μέσα στο Survivor All Star: «Αχ Παναγία μου. Ο Κωνσταντίνος είναι αυθόρμητος και ειλικρινής. Έχει χαβαλέ, έχει χιούμορ», είπε.

Η αποκάλυψη του Κωνσαντίνου Βασάλου για τη σχέση τους

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με με τη Χ- Ψ και λένε νέο ζευγάρι στην πόλη Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός, όχι. Δεν κάναμε κάτι με την Ευρυδίκη ακραίο, επειδή ανεβάζαμε φωτογραφίες μαζί και τέτοια; Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Θες να γίνεις διάσημος και από την άλλη σε ενοχλεί; Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει.

Αν γουστάρω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω, δεν φοβάμαι την κριτική. Έξι μήνες έκανα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, πάρα πολλά! Με εσένα δεν έχω κάνει...

Λάθη, που έχω κάνει, με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη, θες να το αναλύσουμε εδώ; Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω σε πολλούς ανθρώπους, ας το αφήσουμε εδώ», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.