Νέα βραδινή εμφάνιση για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου - Εντυπωσιακή με το στενό φόρεμα της και το άνοιγμα τη μέση

Πολύ ανανεωμένη και λαμπερή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrysamichalopoulou - instagram
chrysamichalopoulou - instagram

Έχουν περάσει 9 ολόκληροι μήνες από τότε, που η Χρύσα Μιχαλόπούλου γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε εδώ πως περνάει το χρόνο του ο σεφ με τον μικρό του).

H ηθοποιός κλέβει την παράσταση μέσα από το προφίλ, που διατηρεί στα social media με την ίδια να έχει αποφασίσει να μην δημοσιεύει αναρτήσεις με το μικρό της στο instagram.

Στη νέα ανάρτηση, που έκανε η Μιχαλοπούλου τη βλέπουμε σε μία νέα βραδινή έξοδο, που έκανε με το μπλε, στενό φόρεμα της, το οποίο είχε μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια με άνοιγμα στη μέση.

Η νέα εμφάνιση της Χρύσας Μιχαλοπούλου

«Έτοιμη να κλέψω το φεγγάρι και τέτοια», έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.