Ο ένας γάλα, ο άλλος μπύρα - Η βόλτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του και η ξεκαρδιστική φωτογραφία

Είναι αχώριστοι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / chef_koutsopoulosleonidas
Instagram / chef_koutsopoulosleonidas

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συγκεκριμένα από την ημέρα που η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους, κάνοντας τον σεφ για πρώτη φορά πατέρα, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ.

Μπορεί η όμορφη ηθοποιός απο τη πλευρά της να κρατά τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα social media, ωστόσο ο κριτής του Masterchef, τους τελευταίους μήνες, έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις με τον γιο του και φαίνεται πως απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο του ρόλο (δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο από το μπάνιο τους στην πισίνα).

Η βόλτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του

Μάλιστα το Σάββατο 27/5 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε τον χρόνο να απολαύσει μια βόλτα με τον γιο του κάτι που μας το αποκάλυψε μέσα από μια φωγτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πάντα με αρκετή δόση χιούμορ.

Συγκεκριμένα τον είδαμε να χαλαρωένι με τον γιο του, Κίμωνα απολαμβάνοντας την μπύρα του και ο μικρός το γάλα του, με τον Λεωνίδας Κουτσόπουλου να γράφει: «Στην υγειά μας»

Η βόλτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του

«Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου» - Χαμός στο πλατό του Masterchef με τις παιδικές φωνές του μικρού Κίμωνα και τον Κουτσόπουλο

Στο (19/5) επεισόδιο του MasterChef 7 επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την δεύτερη δοκιμασία της μπλε και της κόκκινης ομάδας και άρχισε να συζητά μαζί με τους υπόλοιπους σεφ, όσο οι διαγωνιζόμενοι "έσταζαν" πάνω από τους πάγκους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, ο ίδιος έκανε μία τρυφερή αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ένας από τους παίκτες, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, σε κάθε δοκιμασία, φτιάχνει και ένα επιπλέον πιάτο το οποίο είναι για τον γιο του, Κίμωνα.

«Να πω ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει και ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Μου τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει», είπε χαρακτηριστικά με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει: «Και ο Ηλίας το έκανε αυτό».

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο Αλέξανδρος με τη δυνατή του φωνή, ρώτησε: «Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;» και αμέσως ακούστηκαν μικρές φωνούλες στο πλατό, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντά: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του - Xαμογελούσε ο μπέμπης στην αγκαλιά του Κουτσόπουλου