Για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του - Xαμογελούσε ο μπέμπης στην αγκαλιά του Κουτσόπουλου

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chef_koutsopoulosleonidas - instagram
chef_koutsopoulosleonidas - instagram

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ένα αρκετά έντονο πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων του Masterchef 7, παράλληλα όμως έχει μία ακόμη, πολύ σημαντική υποχρέωση στη ζωή του, που δεν είναι άλλη από το γιο του!

Ο αγαπημένος σεφ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με το παιδί στα social media, ωστόσο μέχρι πρόσφατα είχε επιλέξει να μη μας δείχνει το πρόσωπο του, τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου!

Το Σάββατο 8/4 όμως ο Κουτσόπουλος έκανε την ανατροπή, αφού για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram, με εκείνον και το γιο του, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό του να χαμογελάει στην αγκαλιά του πατέρα του (δείτε εδώ το όνομά, που θα του δώσουν).

Η φωτογραφία με το πρόσωπο του γιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ένα νέο και φυσικά πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του έχει να κάνει με την πατρότητα, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά μέσα από τον γιο του, που έφερε στον κόσμο η καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε την εδώ 3 μήνες μετά τη γέννα).

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.