Παιχνίδια με τον γιο και τον σκύλο του - Η τρυφερή ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δίπλα στην πισίνα

"Λιώνει" για τον μπέμπη του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τότε που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά έχει αφοσιωθεί στον γιο του και συνέχεια προσπαθεί να κάνει πράγματα μαζί του. Επιθυμία του είναι να μπορεί να συνεχίζει να κάνει αυτά που αγαπά όσο ο μπέμπης μεγαλώνει, δείχνοντάς του παράλληλα ποιες είναι οι του συνήθειες, ώστε και εκείνος από μικρός να θέλει της αγαπήσει. Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως είχαν πάει μαζί για ψάρεμα.

Μία άλλη αγαπημένη συνήθεια, λοιπόν, του διάσημου σεφ του MasterChef φαίνεται πως είναι και το κολύμπι και φυσικά την έζησε με τον μπέμπη του. Ο ίδιος, δηλαδή, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο που έκαναν σε πισίνα, με τον μικρό να παίζει παράλληλα με τον σκύλο τους.

Η τρυφερή ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του στην πισίνα

Διαβάστε επίσης: ''Λιώνει'' για το μικρό Κίμωνα - Η τρυφερή κίνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο γιο του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος γιος

Πως γνωρίστηκε με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ένα νέο και φυσικά πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του έχει να κάνει με την πατρότητα, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά μέσα από τον γιο του, που έφερε στον κόσμο η καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε την εδώ 3 μήνες μετά τη γέννα).

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.