Παντρεύτηκε ο Σπύρος Πώρος την καλή του Μαρία Μαντζουράνη - Με τεράστιο πέπλο το νυφικό της

Δεν έγινε στην Ελλάδα ο γάμος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 30/6 σχετικά με το Σπύρο Πώρο, ο οποίος είχε γίνει γνωστό, πως θα παντρευτεί από ημέρα σε ημέρα την αγαπημένη του στο Λονδίνο.

Ο φωτογράφος είχε έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να ψηφίσει στις δεύτερες εθνικές εκλογές, ενώ παράλληλα παρέλαβε το νυφικό της καλής του από πολύ γνωστό Έλληνα σχεδιαστή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Σπύρου Πώρου στο Λονδίνο

Ο πολιτικός γάμος του Σπύρου Πώρου και της Μαρίας Μαντζουράνη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.

Ερωτευμένος και ο γιος του

«Ότι θα έφτανα να μιλήσει για τον γιο μου και για την συμπεθέρα μου φαίνεται απίστευτο. Δεν είναι τώρα αυτή η σχέση, είναι μαζί 1,5 χρόνο αλλά, όπως ξέρετε, ακολουθεί λίγο τη δική μου συμβουλή, που δεν πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να προβάλλεται.

Τώρα έτυχε και τους ανακαλύψανε. Αυτό που τον ρώτησα είναι, αν είναι καλά και αν είναι ευτυχισμένος, δεν πιστεύω ότι είναι καλό ένα παιδί να γίνεται γνωστό για κάτι τέτοιο, είναι επικίνδυνο για ένα παιδί 18 χρονών, αν δε γίνεται γνωστό μέσα από τη δουλειά του, γιατί με αυτό ασχολούνται σε όλο τον κόσμο. Mε παίρνουν τηλέφωνο και από την Αμερική και τη Γερμανία για αυτό… Ο Άρης παίζει ice hockey. Ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».