«Σήμερα η ημέρα έχει ένα άλλο βάρος...» - Τα πρώτα λόγια του Μουτσινά στη τελευταία εκπομπή του ''Καλό μεσημεράκι''

Δέχτηκε πάρα πολλές εκπλήξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σήμερα η ημέρα έχει ένα άλλο βάρος...» - Τα πρώτα λόγια του Μουτσινά στη τελευταία εκπομπή του ''Καλό μεσημεράκι''

Μια ιδιαίτερη ημέρα ξεκίνησε την Παρασκευή 30/6 για το Νίκο Μουτσινά και το Καλό μεσημεράκι, που αναμένεται να ρίξει σήμερα αυλαία μετά από τόσα χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Οι εκπλήξεις για το Νίκο Μουτσινά ήταν πολλές, καθώς ο ίδιος ξεκίνησε την εκπομπή και παράλληλα οι πρώτοι καλεσμένοι βγήκαν στο πλατό του, με τους περισσότερους να αποτελούν παλιούς συνεργάτες του.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τέλος του Καλό μεσημεράκι

Από τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή μπορούμε να πούμε, πως υπήρχε συγκίνηση, την οποία δεν ήθελε να δείξει, ξεκαθαρίζοντας, πως σήμερα είναι η αυλαία της εκπομπής και όχι του Νίκου Μουτσινά ως παρουσιαστής γενικότερα.

Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά για την τελευταία εκπομπή του Καλό μεσημεράκι

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι σε όλους. Ντάξει τώρα δε φημιζόμαστε για τα στενάχωρα, απλά σήμερα η ημέρα έχει ένα άλλο βάρος συναισθηματικό. Είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν, της σεζόν... Ταυτόχρονα όμως είναι η τελευταία εκπομπή του “Για την παρέα” και για το “Καλό Μεσημεράκι”.

Να σου πω και κάτι έτσι και αλλιώς μίλησα και με κάτι φίλους και τους έλεγα τελειώνουμε και μου λέει μια φίλη - Ρουκ Ζουκ - άμα θέλεις και σου ξανά έρθει μετά από καιρό μπορείς να την ξανακάνεις. Θα δούμε τώρα όλα πάρα πολύ καλά, τώρα εγώ θα πάω τυχαία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς,

Όσα είπε στην προτελευταία εκπομπή

«Αγγελικούλα μου σε αγαπώ πολύ το ξέρεις και εύχομαι να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή στο παρακάτω. Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη, είσαι πολύ ικανή, εξαιρετική, με έχεις φροντίσει όσο κανείς στη ζωή μου, σε ευχαριστώ πολύ πάω διλείματα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.