ΣΚΑΪ: Ο Μάρκος έρχεται και ο Νίκος φεύγει - Ο Μουτσινάς παρέδωσε τη σκυτάλη στο Σεφερλή

«Καλώς ήρθες στην καναλάρα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΣΚΑΪ: Ο Μάρκος έρχεται και ο Νίκος φεύγει - Ο Μουτσινάς παρέδωσε τη σκυτάλη στο Σεφερλή

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε να κάνουν έκπληξη την Παρασκευή 30/6 στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος εισέβαλε στο πλατό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Είναι γνωστό, πως ο Μάρκος έχει κάνει συμβόλαιο με το ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας νέα σειρά και δική του εκπομπή (δείτε εδώ). Λέγεται μάλιστα, πως η ζώνη, που θα αφήσει κενή ο Νίκος θα καλυφθεί από το Μάρκο.

Η εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή στο Καλό μεσημεράκι

Ο ένας παρουσιαστής αγκάλιασε και φίλησε τον άλλο με τη χαρά τους να είναι μεγάλη και τη σχέση τους φανερά πάρα πολύ καλή.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του Μουτσινά

Eκτός από τα πρόσωπα, που είδαμε ζωντανά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά παράλληλα προβλήθηκαν ευχές, που έστειλαν με βίντεο για το καλό καλοκαίρι και ξεκούραση παρουσιαστές και καλλιτέχνες με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει έκπληξη στο Νίκο με ζωντανή σύνδεση.

Η χαρά του ήταν τεράστια, με τους δύο να ανταλλάσσουν συγκινητικά λόγια, λύνοντας και την άτυπη παρεξήγηση, καθώς η Ελένη δεν παρευρέθηκε ποτέ στο πλατό του Καλό μεσημεράκι.

«Εγώ σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, που έχω πάρει από εσένα, που είτε άτυπα συνεργαστήκαμε, είτε συνεργαστήκαμε κανονικότητα, είτε δεν συνεργαζόμασταν, εγώ η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί στις δύσκολες στιγμές μου και τις πιο εύκολες ήταν μοναδικό. Εγώ ρουφούσα πάντα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες, σκοτεινιασμένες στιγμές. Αυτό είναι κάτι που δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Ευχαριστώ Ελένη...», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Θα μας λείψεις του χρόνου, αλλά -έρχομαι πιο κοντά με μία αποκάλυψη - δε θα είναι για πολύ, οπότε θα το αντέξουμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.