«Πολλές φορές προεξοφλούσαν το μέλλον μας!» - Το ''καρφί'' της Μιχελιδάκη στο φινάλε του ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''

«Υπήρξαν πολλές δυσκολίες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πολλές φορές προεξοφλούσαν το μέλλον μας!» - Το ''καρφί'' της Μιχελιδάκη στο φινάλε του ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''

Αυλαία είδαμε να ρίχνει την Παρασκευή 30/6 η Μάριον Μιχελιδάκη με την εκπομπή της Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον μετά από μία σεζόν, που έκρυβε αρκετές δυσκολίες, όπως ανέφερε και η ίδια.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της με πολύ μεγάλη συγκίνηση τονίζοντας, πως η εκπομπή δε θα συνεχιστεί του χρόνου. Οι δυσκολίες ήταν πολλές για όλους με τους συναδέλφους της Μάριον να το επιβεβαιώνουν την ημέρα του μεγάλου φινάλε (δείτε εδώ το πρόσωπο που έφυγε στα μισά της σεζόν).

Τα τελευταία λόγια της Μάριον Μιχελιδάκη στην αυλαία του Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον

«Θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαστε μία ομάδα που παλέψαμε, είχαμε τις δυσκολίες μας, οι οποίες κάποιες φορές ήταν και αρκετές, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι, ότι βγαίνουμε πιο δυνατοί, όταν αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν ή προσπάθησαν να βοηθήσουν αυτή την εκπομπή σε μία πολύ ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν, όπου αρκετές Κασσάνδρες προεξοφλούσαν το μέλλον μας. Θέλαμε να κάνουμε μία εκπομπή με κέφι, δουλέψαμε αρκετά και αυτή ήταν η πρόθεσή μας καθημερινά.

Εγώ αγάπησα αυτή την ομάδα και ένιωθα ότι μέσα από την αναταραχή δενόμασταν. Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά», είπε μεταξύ άλλων η Μάριον Μιχελιδάκη

Άδειασμα από τη Μαριόν Μιχελιδάκη στον Παπαδάκη

«Μα τι παρανόηση είναι αυτή; Πραγματικά! Όχι βέβαια, δεν ισχύει. Υπάρχει αρχισυντάκτρια, είναι η Φλωρεντία η οποία αναλαμβάνει τώρα. Η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά, όλη η ομάδα συμβάλλει. Ό,τι έκανα πριν κάνω και τώρα. Ο Φοίβος μάλλον μπερδεύτηκε», απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη.

«Εγώ εδώ μέσα σε αυτό το κανάλι δε το έχω ακούσει. Κανονικά μέχρι τέλος Ιουνίου. Ελπίζω κάπου εδώ να λήξουν οι περιπέτειες μας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομάδα που αντιμετωπίζει κάθε απρόοπτο που δεν είναι ευχάριστο», ανέφερε για τις φήμες που τη θέλουν να τελειώνει νωρίτερα την εκπομπή.