Με κόκκινα μάτια στην τελευταία εκπομπή του Καλό μεσημεράκι: Δάκρυσε η Βάνια - Αμήχανος ο Μουτσινάς

«Ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ' αγαπώ πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με κόκκινα μάτια στην τελευταία εκπομπή του Καλό μεσημεράκι: Δάκρυσε η Βάνια - Αμήχανος ο Μουτσινάς

Η τελευταία εκπομπή της Παρασκευής 30/6 για το Καλό μεσημεράκι εκτός από πολλές εκπλήξεις για τον Νίκο Μπουτσινά έκρυβε και πολλή μεγάλη συγκίνηση, καθώς ένας πολύ μεγάλος κύκλος έκλεισε!

Ο παρουσιαστής προσπαθούσε σε όλη της διάρκεια της εκπομπής να μη συγκινηθεί με τα τόσα όμορφα λόγια, που άκουσε κάτι, που η Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου δεν κατάφερε να κάνει, όταν είπε τα τελευταία της λόγια!

Το ευχαριστώ στο Νίκο από μεριά της ήταν μεγάλο με τον ίδιο να μη μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός, ότι έκλαψε ζωντανά.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τέλος του Καλό μεσημεράκι

Τα συγκινητικά λόγια της Ματίνας Νικολάου στην αυλαία του Καλό μεσημεράκι

«Κοίτα, εγώ δεν είμαι πολύ...Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά μου Νικόλα αυτή η συνεργασία, μου έμαθες πάρα πολλά, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Με αγάπησαν πάρα πολύ όλοι και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ' αγαπώ πολύ! Και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω να υπάρχει», είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Εγώ θέλω να πω πόσο ικανοποιημένος νιώθω, που μέσα από αυτή την εκπομπή σας δόθηκε η μοναδική ευκαιρία σε όλους να γνωρίσετε αυτό το μοναδικό ταλέντο, που λέγεται Ματίνα Νικολάου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου

Eκτός από τα πρόσωπα, που είδαμε ζωντανά στο πλατό του Νίκου Μουτσινά παράλληλα προβλήθηκαν ευχές, που έστειλαν με βίντεο για το καλό καλοκαίρι και ξεκούραση παρουσιαστές και καλλιτέχνες με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει έκπληξη στο Νίκο με ζωντανή σύνδεση.

Η χαρά του ήταν τεράστια, με τους δύο να ανταλλάσσουν συγκινητικά λόγια, λύνοντας και την άτυπη παρεξήγηση, καθώς η Ελένη δεν παρευρέθηκε ποτέ στο πλατό του Καλό μεσημεράκι.

«Εγώ σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, που έχω πάρει από εσένα, που είτε άτυπα συνεργαστήκαμε, είτε συνεργαστήκαμε κανονικότητα, είτε δεν συνεργαζόμασταν, εγώ η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί στις δύσκολες στιγμές μου και τις πιο εύκολες ήταν μοναδικό. Εγώ ρουφούσα πάντα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες, σκοτεινιασμένες στιγμές. Αυτό είναι κάτι που δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Ευχαριστώ Ελένη...», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Θα μας λείψεις του χρόνου, αλλά -έρχομαι πιο κοντά με μία αποκάλυψη - δε θα είναι για πολύ, οπότε θα το αντέξουμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.